2777
2789

از کجا بفهمیم کسی متادون مصرف میکنه یا نه؟

چه نوع مواد مخدریه ک باعث میشه زیاد تف کنن و دور چشم گود میشه؟ راهنماییم کنین لطفا

خدایا شکرت❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره الان قط کرده 

چجوری بود ترکش چن روز طول کشید

من فهمیدم همسرم متاسفانه مصرف میکنه گف فقد بخاطر س*ک*س ۲۰روزه گفته ترک کردم باز دوسه شبه شک کردم ک استفاده میکنه زیاد میخابه و دیرانزال شده دورچشماش گود شده خیلی علائم داره ک فهمیدم مثل قبلناش شده نمیدونم باید چیکار کنم

خدایا شکرت❤🥰
چجوری بود ترکش چن روز طول کشید من فهمیدم همسرم متاسفانه مصرف میکنه گف فقد بخاطر س*ک*س ۲۰روزه گفته ت ...

منم شوهرم. بود راستش.  بعد بمن میگفت بخاطر خودت که...... میخورم. باش دعوا کردم دیگه نخورد بش گفتم میرم به همه میگم. خودشم خیلی خجوله گفت دیگه نمی‌خورم فقط جلو همه آبروم رو نبر

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
چجوری بود ترکش چن روز طول کشید من فهمیدم همسرم متاسفانه مصرف میکنه گف فقد بخاطر س*ک*س ۲۰روزه گفته ت ...

بش بگو میرم به همه میگم.  ببین چی میگه

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم