2777
2789
عنوان

وسواسهای نجس و پاکییی

132 بازدید | 2 پست

اکر رو ترشحات دستشویی حساسید اب  قبلش باز کنید و سرتون بگیرید بالا دیگه نگاه نکنید هر چی پاشید بهتون پاکه پاکه  حتی ابم نکشید  چیزی رو..

اکر رو غسل حساسید برید زیر دوش وایسید حتی لازم نیست نیت کنید قبل عسل هم خودتون با صابون لیف بشورید که چربی بدنتون بره اب رو پوست جریان پیدا کنه بعد وایسید زیر دوش چشاتونم ببندید در حد ی صلوات بفرستید سرو گردن بعد سمت راست در حد ی صلوات بعد سمت چپ در حد  ی صلوات البته علما میگن وسواسی فقط در حد ی صلوات وایسه زیر بدن و فقط هیئت عسل رو انجام بده همین کافیه براش و دینه هم انجام نده 

اکر برای تلفظ نماز حساسید ی بار بیشتر نگید ازتون قبوله به هیچ عنوان تکرارش نکنید 

اکر در وضو حساسید و ووسواس ی بار بیشتر وصو نگیرید هرچند از نطرتون باطل هست فقط یک بار

اکر در طهارت و شستن محل بول حساسید فقط ی بار اب بگیرید رو محل بول  از سمت واژن به سمت بالا بیارید شلنگ بعد چپ به راست ببرید پایین اب و دیگه تموم😐😐 کشش ندید 

اگر تو مدفوع حساسید حتی دست کشیدن لازم نیست سنگ که نیست نره اول ی اب بگیرید و اگر خواستین ی دست بکشید که چیزی نمونه هرچند نمیمونه 

بعد دست کشبدن ی چرلی از مدفوع ممکن بمونه اون ترشحات مقعد هست انقدر نسابید پاکه 

اینا فقط برای وسواسب ها هست😊

اتقدر گشتم تا پیدا کردم اگر چیزی هست که حساسبد بگید تا کمک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.