2777
2789
عنوان

با دلهای پاکتون دعا کنین

124 بازدید | 12 پست

من چند سال عضو بودم کاربریم ترکید وهمیشه برا همه تو تایپک های دعا .دعای خیر کردم

نفری یه صلوات مهمونم کنین تا فردا ۲۵ ملیون چک داریم بتونیم پاس کنیم🙏🙏🙏ممنون از همتون بگین منم دعاتون کنم

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
شرمنده استارتر شرمنده همه کاربرا هم هستم خاهش میکنم دعام کنید لطفا امروز به حاجتم برسم😔😔

ان شالله به حاجتتون میرسید عزیزم🤲🤲📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم گلم

با اجازت خواستید بیاید تاپیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6552436/ختم-صلوات-به-نیت-حاجتتون-بیاید?postId=192563852

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
عزیزم خدا مشکلتو حل میکنع ان شاء الله تو رو خدا برا منم دعا کن زندگیم داده میپاشع 

ان شالله خدا زندگیتون درست کنه صلوات فرستادم

چیه مشکلتون دوست داشتین بگین

عزیزم برات دعا کردم ، لطفاً برای منم دعا کن اون چیزی که می‌خوام بشه    

ان شالله میشه

خدا به هممون کمک کنه

مرسی عزیزم مشکل زیاده تفاهم نداریم اصن

منم خیلی مشگل داشتم اما خودم و همسرم سعی کردیم درستش کنیم یکم من کوتاه آمدم یکم اون

باهاش حرف بزن اگه هم دوست دارین برگرد با هم سعی کنین با لج لج بازی منم منم زندگی پیش نمیره 

اگه خیانت نکرده قابل بخشیدنه ببخش

اینایی که اینجا برا طلاق آدم شیر میکنن تو زندگی خودشون موش آب کشیده هستن🙏

منم خیلی مشگل داشتم اما خودم و همسرم سعی کردیم درستش کنیم یکم من کوتاه آمدم یکم اون باهاش حرف بزن ا ...

میدونم از من بد ترم هس ولی من خیلی حساسم نمیخام عمرمو بدون عشق بگذرونم احساس حقارت میکنم ببخشید سرتو درد اوردم ولی اگه برات بگم میفهمی ک خیانت شرف داره ب بعضی کارا

میدونم از من بد ترم هس ولی من خیلی حساسم نمیخام عمرمو بدون عشق بگذرونم احساس حقارت میکنم ببخشید سرتو ...

ان شالله خدا راهی جلو پات بزاره که خیرت توش باشه