2777
2789
عنوان

به نظرتون حرفم بد بود؟

173 بازدید | 14 پست

من هر وقت با شوهرم بحثم میشه شروع میکنه دادو بیداد کنه بگه جمع کن برو خونه بابات.. بعد من یه دونگ از خونه مادرشوهرم تو قباله ام هست. این بار که دعوا راه انداخت گفتم به مادرت بگو یه دونگ منو خالی کنه میرم اونجا چرا برم خونه بابام... میرم تو مال خودم. به خواهر شوهرممفتم که دعوامون سده و این حرفو زدم و اگه یه بار دیگه بگه برو خونه بابات مادرت باید اتاق رو خالی کنه که من برم اونجا... اونام یه اتاق بیشتر ندارن. به نظرتون حرفم زشت بود؟ اخه خستم کرده سر هر چیزی میگه برو خونه بابات. 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عافرین بت کاره خوبی کردی وااالا

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

چه ربطی به مادرشوهرت داشت؟؟؟ بیچاره یه دنگ خونشو بنامت نزده که همچین حرفی بزنی در ضمن اون یه دنگ از شش دنگ به نامته احتمالا دستشویی بیفته چرا اتاقو میخای😁..

معلومه که حرفت بد بود با شوهرت بحثت میشه مهریه رو بکش وسط چرا پای مادرشوهر خواهرشوهرو میکشی وسط

چه ربطی به مادرشوهرت داشت؟؟؟ بیچاره یه دنگ خونه نزده که همچین حرفی بزنی ذر ضمن اون یه دنگ از شش دنگ ...

نگوووو. میخواستم دیگه حرف مفت نزنه. خونه شون 300 متره... بعدش مال خودمه چرا برم خونه بابام. میرم تو مال خودم

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

این چ طرز حرف زدنه!

همه تو اشتی و خوشی بهترین هستن

بعد تو دعوا میشن دشمن خونی هم!

آخه بااین حرف چیزی حل میشه؟جزدعوای بیشتر و شکستن حرمت بینتون؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙏

اگه پاش بیفته که نمیرم.. میخوام این دهنشو ببنده هی نگه برو خونه بابات

فقط یه نصیحت اگه دختر دارید خواستید شوهرش یدید و شوهرش خونه داره حتما بگید حداقل یه دونگ از خونه ی خودش بزنه به نام دخترتون تا سر هر چی نتونه بگه از خونم برو

نگوووو. میخواستم دیگه حرف مفت نزنه. خونه شون 300 متره... بعدش مال خودمه چرا برم خونه بابام. میرم تو ...

پول دادی بابتش؟؟؟؟ مادرشوهر خوبی کرده زده بنامت یکاری نکن دیگه هر مادر شوهری هم بخاد اینکارو کنه منصرف بشه... شوهرت میگه برو خونه بابات بش بگو مهرمو بده برم