الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طریقه ختم، این ختم یک هفته ای هست و از روز شنبه شروع میشه روز شنبه تو یک ساعت مشخصی( مثلا قبل اذان ظهر که وصل کنید به نماز ظهر) حدیث شریف کسا خونده بشه وبعد دو رکعت نماز هدیه به حضرت رسول وبعد از نماز تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها گفته بشه روز یکشنبه دوباره تو همون ساعت که روز قبل خوندین حدیث شریف کسا +دورکعت نماز هدیه به امام حسن علیه السلام +تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها دوشنبه حديث شريف کسا+دورکعت نماز هدیه به امام حسین علیه السلام +تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها سه شنبه حدیث شریف کسا +دورکعت نماز هدیه به حضرت علی علیه السلام +تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها چهار شنبه حدیث شریف کسا +دورکعت نماز هدیه به حضرت زهرا سلام الله علیها +تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها پنجشنبه حدیث شریف کسا+دورکعت نماز هدیه به جبرئیل(بعنوان ششمین نفری که وارد کسا یمانی شد) +تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها جمعه حدیث شریف کسا +دورکعت نماز صاحب الزمان (همون که صدتا ایاک نعبد وایاک نستعین داره) +تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها توهرروزبعد از هربار که اعمال رو انجام دادین حاجتتون رو از خدا بخوایین وقسمش بدین به حق پنج تن، انشالله حاجت روا شین