2777
2789
عنوان

مشکل از شوهرم بووود

303 بازدید | 24 پست

بعد ۹ماه تلاش برای بارداری از طرف من .فهمیدم مشکل ار همسرمه و اسپرمش ضعیفه . شما مبدونبن داروش چیه؟پودر فرتیمن  رو میشناسین؟ تو جنسیت بچه بعدها تاثیر نمیگزاره 

چووون ما دختر میخوایییم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله هر چه زودتر راه درمان پیدا کنید و 

خدا بهتون دختر ببخشه 😍😍😍

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

عزیزم شمام مثل من شدی منم یکسال و خرده ای تلاش بی فایده که مشخص شد همسرم مشکل داره تو آزمایشش اسپرمش حرکت کند و شکلش بد شده

سونوگرافی رفت واریکوسل گرید ۲ داره

دوتا دکتر گفتن عمل نکن یکی گفته عمل کن

کلیم داروی تقویتی دادن بهش ولی من همین ماه اول استفاده داروهاشم علائم پریودمو دارم و

مطمعنم تا عمل نشه نمیشه و داروالکیه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

حالا بخور بزا.بعد تویه دختر پسرش بمون ملت شب تخمک گذاری وآیوی اف و...میکنه بزور پسر نمیتونه بزاد.در ضمن با لسپرم ضعیف بچه پسر نمیشه .وبه ازای هر سه تا دختر یدونه پسر میشه .پس پسر دختر نکن خواست پرورد.ار .ولی با شرایط شما همون دختر خدا بده انشالله

می دونین ایزینگ پلاس  چند وققته جواب میده چون دکتر گفت کفی ضعیفه

شوهرم یکماه که خورد خیلی تغییر کرد.ولی ادامه نداد

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹