2777
2789
عنوان

مشکل از شوهرم بووود

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقننن واسه همیییین میترسم پسر شههه.بچه اولم پسرمه .اما ارزومه به دخمل خووووشگل هم داشته باشمممم

اکثرا وقتی اسپرم ضعیفه بچه دختر میشه چون اسپرم کیفیت yمیاد پایین..شما هم رحمت قلیاییه حتما..برا دختر اسیدی باید باشه

اکثرا وقتی اسپرم ضعیفه بچه دختر میشه چون اسپرم کیفیت yمیاد پایین..شما هم رحمت قلیاییه حتما..برا دختر ...

والا کلوموفین و کلسیم و زیتک میخورم.موقع پریودیم دمنوش رازیانه خوردم .سرکه هم خودمو هفته ای ۱بار شساشو میدم

عزیزم خداروشکرزودمتوجه شدی من بعدازپنج سال دربه دری ودکتری وهزینه متوجه شدم مشکل ازهمسرمه 

باداروی شیمایی نتیجه نگرفتیم واریکوسل داشت دکترگفت اگ نشدبایدعمل بشه 

بعدش باداروگیاهی خوب شد

خرنوب داد

یخ درمانی خیلی عالی بود

نخودکشمش

وهفت تخمه باعسل 

بعدازسه ماه حاملع شدم

قرص تاموکسیفن یه پروفسوراورولوژی داد معجزه میکنه بعدازسه ماه از15شد60ملیون ولی چون خودم پلی کیستیک بودم ودرمانوول کرده بودم حامله نشدم وتااومدم خودمودرمان کردم بازهمسرم ضعیف شد

که هردوباهم داروگیاهیوشروع کردیم ونتیجه گرفتیم