2777
2789

بنظرتون این شعرو یه عاشق که با عشقش هست میذاره یا یکی که عاشقه و جدا از عشقشه یا ... ؟

به تو می اندیشم

ای سراپا همه خوبی

تک و تنها به تو می اندیشم

همه وقت

همه جا

من به هر حال که باشم به تو میاندیشم

تو بدان این را تنها تو بدان

تو بیا

تو بمان با من تنها تو بمان

جای مهتاب به تاریکی شبها تو بتاب

من فدای تو، به جای همه گلها تو بخند

اینک این من که به پای تو درافتاده ام باز

ریسمانی کن از آن موی دراز

تو بگیر

تو ببند

تو بخواه

پاسخ چلچله ها را تو بگو

قصه ابر هوا را تو بخوان

تو بمان با من تنها تو بمان

در دل ساغر هستی تو بجوش

من همین یک نفس از جرعه جانم باقی است

آخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش

عاشقونه هس 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمن یا جدان ؟ اخه نوشته تو بیا تو بمان

ب نظرم باهمن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
دورن میگە بیا و اینجا رو روشن کن گردن شکستەت    

اره بنظر منم دورن ... قبلنم چس ناله زیاد میذاشت یهو‌ اینو گذاشت شک کردم گفتم نکنه برگشتن بهم ... حالم داغون شد یهو ... اخه این دختره کسیه که با دوس پسرم بوده و دوستش داره

اره بنظر منم دورن ... قبلنم چس ناله زیاد میذاشت یهو‌ اینو گذاشت شک کردم گفتم نکنه برگشتن بهم ... حال ...

نە اینا دورن ظاهرا 

ایییییی چقدر بدم میاد از این دخترای چندش با یە پیج فیک برو زیرش یە کامنتی بزار تشنج کنە

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
نە اینا دورن ظاهرا  ایییییی چقدر بدم میاد از این دخترای چندش با یە پیج فیک برو زیرش یە کامنتی ...

ببین الان دقت کردم اون قسمت به شبهای من بتاب و بیا رو حذف کرده بقیه رو گذاشته   

شتتت ... نکنه باهمن؟ دارم روانی میشما !!!

یه حرفی به طرف زده و اون شخص قهر کرده و داره راضیش میکنه که آشتی کنه و برگرده

حتی اگه اون قسمت بیا به شبهام بتاب و بیا رو هم حذف کنه بازم همین معنی رو میده؟ مطمینی ؟ بازم این معنی رو میده که از هم دورن ؟