2821
2789
عنوان

خواهرم ی کاغذ از خونش پیدا کرده

183 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها خواهرم ی کاغذ از زیر لباساش پیدا کرده میگه اومدم لباس خنک و نخی هامو که پارسال گذاشتم تو کمد در بیارم برا تابستون دیدم ی کاغذ هست بعد باز کرده دیگه خط خطی همش اسم خودش و من توش تکرار شده خودش خیلی ترسیده بنظرتون چیکار کنیم؟بندازیم برع؟

دعاعه

خونه خواهر منم گذاشته بودن.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب من میخوام بدونم چرا اسم منو نوشته من ک با کسی کاری ندارم

شاید اونا مشکل دارن باهاتون.

مثلا دختر خالم با یکی نامزد شد،خونواده عموش اومدن دعا نوشتن برا اینکه بین نامزدش و اون خراب بشه و شد.

شاید برای خراب شدن رابطه تو و خواهرته

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
نمیشه فهمید کار کیه؟اصلا راجب چیه چرا اسم من رو اونه

زیاد نگران نباش بده به اب روون هرچی باشه باطل میشه 

خیلی خودتو درگیرش کنی اعصابت بهم میریزه 

به خودم آمد انگار تویی در من بود                           این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
به همین اخوند محل نشون بدی میفهمه؟

روحانیا متوجه نمیشن.

باید به خود اینایی که طلسم میکنن نشون بدی.

تو گوگل بزن چجوری سحرو باطل کنیم.

حدیث داریم فکر میکنم

بیشتر ترس ورم داشت نکنه چیز بدی باشه

شاید برا بختته،شاید برا رابطت با خواهرته و...

شاید برا بختته،شاید برا رابطت با خواهرته و...

من ازدواج کردم ایشونم ازدواج کرده بعد اصلا اهل دعا نیسیم حتی به مامان بزرگم زنگ زدم گفت دعاس حتما کسیو نمیشناسید ادم نشون بده؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792