2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 129 پست
یه پسر‌۱۹ساله‌واقعا‌چه‌تجربه‌ای‌ از‌زندگی‌داره ک‌در اختیار بقیه‌بزاره؟؟ .مخصوصا‌ک‌فضای اینجا‌۹۹درصدش ...

از دوستانی ک تگ کردم میتونید رپرسید

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

یه تاپیک بزن ،، 

پدر زنمو زدم ببین چطوری تاپیکت شلوغ میشه😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به پسر عاقل سایت...

حیف که میرین...

ان شالله هرجا هستین موفق باشین ...

ان شالله بتونیم هدفتون که کتاب خون کردن بچه های سایت بود رو ادامه بدیم✌✌🌻

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
@barzakhm       @خلگوشی،جون       @بارلین    ...

سلام .. 

من فک کردم دیروز رفتی😐

امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی . 

ممنون بابت کتاب هایی ک معرفی کردی!🙏🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
کاش جای اینکه شما بری یه سری بی فرهنگ میرفتن 

من خیلی تلاش کردم کلی تاپیک زدم ولی هیچکس مشارکت نکرد متاسفانه فقط ۳ ۴ نفر به کتابخونی روی اوردن خوشبختانه ک برای من خیلی ارزشمندتره

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
جالبه تا حالا من تاپیک شمارو ندیدم ولی کاربری از بین نبرید من برم تاپیکاتون بخونم

دست من نیست متاسفانه 

من خیلی تلاش کردم کلی تاپیک زدم ولی هیچکس مشارکت نکرد متاسفانه فقط ۳ ۴ نفر به کتابخونی روی اوردن خوش ...

برای رسیدن به هدف باید هزاران بار جنگید در عرض سه هفته نمیشع فرهنگ سازی کرد برادر

💫دل مرنجان ک از هر دل ب خدا راهی است💫