2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 129 پست
همینمون.مونده یه پسر 19سالعبیاد مارو ترغیب کنه

چه ربطی به سنش دارع؟؟ 

والا عقلش از صد تا کاربر که خیر سرشون چند تا بچه تربیت کنن بیشتره

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم تنها مرد با شخصیت اینجا بودین  و کلیم همرو راهنمایی کردین  ممنون از لطفتون و حرف ...

ممنونم از حسن تعریفتون 

من خیلی تلاش کردم که کمک رسانی کنم ولی تو این تاپیک هم میبینید جز توهین چیزی نمیشنوم

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
همینمون.مونده یه پسر 19ساله بیاد مارو ترغیب کنه

ببینید سن ملاک نیست 🙂

خیلی هم خوبه پسری در سن ۱۹سالگی به این نتیجه برسه و دنبال کتاب خوندن باشه 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
چه ربطی به سنش دارع؟؟  والا عقلش از صد تا کاربر که خیر سرشون چند تا بچه تربیت کنن بیشتره

ممنونم 

ای کاش کمی به خودشون اهمیت میدادن

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
میشه لطفا نرید خواهش میکنم

ممنونم ازتون ولی کاربر اخر ک تگ نشد خیلی میتونه کمکتون کنه 

من اینجا حجتم رو به اتمام رسوندم

فقط اکانتی که به اسم زن عضو شدی هم بترکون لطفا

قضاوت و تهمت کار درستی نیست 

من ابایی ندارم از مرد بودنم