2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید

1908 بازدید | 129 پست

سلام دوستان عزیز 

علت حضور من در اینجا این بودتا بتونم کمی فرهنگ سازی کنم و ارزش های مطالعه رو گوشزد کنم و کتابخوانی رو ترویج بدم متاسفانه در این سایت فقر فرهنگی بسیار بچشم میخوره بگونه ای که پربازدید ترین و پر لایک ترین تاپیک ها با موضاعت خیانت ،دعوا مشاجره،مشکل با خوانواده ها و عدم  شناخت راه درست برای بهبود شرایط خوانوادگی و شخصی هست 

من کلی تاپیک بوجود اوردم اما بیشتر از اندک شماری کسی همکاری نکرد و تمایلی به کتابخوانی نداشت

باور کنید مطالعه و کتاب خوانی زندگیتون رو تغییر میده 

متاسفانه بیشتر تاپیک های این سایت بیشتر اخبار و انرژی منفی را جذب کاربرا میکند  البته تعدادی پست اموزنده هم بود ک توجه نمیکردند 

من احساس میکنم حجتم در این سایت را به اتمام رسوندم و و خوشبختانه از میان کثیر کاربر ها توانستم ۳ ۴ نفر را ترغیب به مطالعه کنم 

این رو از من بدونید که اگر بخوایید راهی پیدا کنید برای تغییر ذهنتون کلی راه برایتان میگشاید پس مثبت فکر کنید تا مثبت اتفاق بیافتد 

دوستدار شما دانیال

نی نی یار های عزیز ازتون خواهش میکنم کمی بیشتر به فکر فرهنگ سازی و مطالعه باشید چرا که حیف مردم عزیزمون هست تا افکارشونو از مطالبی ک هیچ فایده ای جز تخریب خود یا دیگران ندارد 

ممنونم از محبتتون 

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_41‍ 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@barzakhm    

@خلگوشی،جون    

@بارلین    

@گامبی_وزیر‍  

حلال کنید 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

🙏🏻🌿💚

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

ی چیزایی میبینی ک شاخ در میاری 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

@گامبی_وزیر  

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه