بچه ها من چرا جدیدا بدنم همش کِسِل شده همش دلم میخواد بخوابم ازشدت خواب زیاد خستمه بلندشدم ازسرجام کار کنم یاچیزی بپزم ودرس بخونم الان دوروزه اینجوری شدم قبلا همش درحال کارکردن واشپزی وخوش گذرونی بودم این دوروز نمیدونم چرا اینقدر بدنم خسته اس انگار حتی شوهرم صبح هرکاری کرد بیدار بشم میگفتم ولم کن خابم میاد الانکه بیدارشدم میگه ظهرت بخیر خانوم خوابالو توکه اینطوری نبودی کلی بخوابی چت شده مریض شدی بنظرتون چمه؟🙁😟
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲 کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲 🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم احتمالا دچار کم خونی یا فقر آهن شدی،اگه میتونی یه چکاپ برو شاید هم طبعت سرد هستش.گرمیجات ب ...
کم خون هستم فقر اهنم دارم گلم ولی اینجوری نبودم الان همش میلم شده به خوابیدن وخستگی
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
اگه میخوای پرانرژی بشی گرمی جات بخور مثل هویج، بادام، دمنوش های گیاهی، سیر یا اسفند مثل قرص بخوری، شیره انگور، ارده، ادویه جات تند و...
لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲 کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲 🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸