2777
2789
عنوان

35 هفته و 3 روز بارداری

1092 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من 35 هفته 3 روز دارم ولی سونو من حدود 37 هفته هست

چون سرکلاژم و انقباضی نداشتم دکتر بهم گفته 37 هفته تمام سز میشی حالا ک سونوم اینجور بود میگم ممکنه حالا درد زایمانم شروع بشه یا هفته بارداری خودم مهمه هفته سونو مهم نیس 

هنوز پیش دکتر نرفتم ک سونو رو نشون بدم 10 روز دیگ نوبت دارم

خیلی استرس دارم میگم نکنه تا میرم درد زایمان شروع بشه چون معده درد شدیدم دارم تشخیص نمیدم درد زایمانم اگه سرگلاژ نبودم فوقش طبیعی میشدم اما اینجوری یکم استرس دارم

ماهگلم دختری ازجنس طلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زایمانت چ ربطی ب سرکلاژ داره؟؟؟منم بچه اولم سرکلاژ بودم دردم گرفت طبیعی زایمان کردم

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

منم سنو هام درست نشون نمیدن الان طبق سنو ان تی ۳۴ هفته و ۲ روز هستم ولی سنو های بعدی کوچیک نشون دادن دکترم واسه ۱۸ تیر وقت داده بود منم با سنو ان تی حساب کردم میشدم ۴۰ هفته و ۲ روز رفتم از دکترم سوال کردم چرا واسه دیر وقت دادی گفت اشتباه حساب کردم سنو هات درست نشون نمیدن حالا واسه ۲۷ خرداد وقت سنو داد که طبق اون برام وقت بنویسه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پس با همون سونو بر میداره ان شا الله فک نکنم دردت بگیره ۳۶ زوده

ببخشید درد زایمان طبیعی هفته چند احتمالش زیاد میشه ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
معمولا بین ۳۷ تا ۴۰ شروع میشه

من دکترم واسه هفته ۳۹ وقت سز میده مثلا ۳۹ هفته و ۲ روز ۳ روز احتمالش یعنی زیاده پس درد بگیره 😢

من دکترم واسه هفته ۳۹ وقت سز میده مثلا ۳۹ هفته و ۲ روز ۳ روز احتمالش یعنی زیاده پس درد بگیره 😢

ببین گلم بستگی داره

الان دختر خاله من وقت سز گرفته بود بچه اومده بود تو لگنش ولی درد نداشت بیرون آوردنش سخت شد یه کم

نگران نباش ان شا الله اتفاقی نمی افته

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
زایمانت چ ربطی ب سرکلاژ داره؟؟؟منم بچه اولم سرکلاژ بودم دردم گرفت طبیعی زایمان کردم

باید سرکلاژو باز کنن دیگ چندهفته زایمان طبیعی کردین میشه راهنماییم کنی اخه شنیدم اگ درد بگیرم ممکنه رحمم پایین بیاد یا پاره بشه کلا خطرناکه

ماهگلم دختری ازجنس طلا