2777
2789
عنوان

خدا

95 بازدید | 14 پست

چرا خدا با اینهمه عظمتش که جهان رو خلق کرده و به اذن او یک برگ از درخت نمیفته میزاره راحت با طلسم وجادو زندگیها خراب بشه اینایی که اعتقاد به جادو ندارن نیان نظر بدن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم.... شتید همون جادو داخل قسمتشه

خب منم همینو میگم که چی بشه ؟ چرا چنین اجازه ای میده وبعد اون نفرا جادوگر راحت به زندگیش ادامه میده مگه خدا نمیگه نمیزارم حق وناحق بشه خب این یه ناحقیه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خب اگه اینطوریه دارو هم نباید اختراع میشد:)چون اونم باید تو دست خدا باشه.حالا بعضیا از همین دارو ها ...

اون فرق داره بیماری یه چیز خراب کردن زندگی مردم یه چیز دیگه بیماری دست خود بشر نیست ودارو هم در جهت خیر اختراع شده ولی دعا وجادو چه نفعی برای بشر داره جز ضرر 

جهان قاعده و قانونی داره که یکی از اون قوانین کارما هست. 

کارما به زبان ساده میشه از هر دست بدی از همون دست پس میگیری. یا 

هر چه کنی به خود کنی... 

بالاخره دیر یا زود این دعاها به سمت خودشون برمیگرده... 

شاید چندین سال بعد ، شاید یک هفته بعد...

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😉

آدمی هر کاری کنه به سمت خودش برمیگرده ، چه کار خوب چه کار بد

خب من فک میکنم خدا وقتی گفته فلان کار خوبه فلان کار بد و عقل و اختیارم داده به ادما.خود ادما میرن سراغش!چرا وقتی یه نفر مشکل براش پیش میاد مخصوصا اینجا زیاد دیدم اول میگن دعانویس!مشکلمون سخته و حل نمیشه و...کسی سراغ خدا نمیره به راحتی!بعدم ادما از اول با خوشی نیومدن رو زمین که باهم دوست باشن!حالا بهردلیلی.من عقل و علمم درهمین حده!نمیدونم درسته یا نه ولی حالا دیگه

من همین یه دونه ام!
تا وقتی ک شما ب جادو اعتقاد نداشته باشی و قدرت خدا و فرمانده بدونی هیچ اتفاقی از بندش بر نمیاد گلم

به چشم دیدم کسی که زندگیش عالی بود و تحصیلکرده اصلا هم دنبال اینچیزها نبود اعتقاد هم نداشت اما زندگیش رو با جادو خراب کردند تا اومد به خودش بیاد بفهمه جادو هستش دیگه همه چی تموم شد فقط میتونم بگم خدا کجاس چرا اجازه چنین کاری رو میده ومیزاره زندگیها خراب بشه

یه کلیپ در مورد همین دیدم رائفی پور می‌گفت ک اگه یکی خودش دور از این چیزا باشه و خودش نره پیش دعا نویس و جن‌گیر به هییییچ عنوان تاثیر ندارع روش مگر یه گناه کبیره بزرگ انجام داده باشه

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

بزن تو گوگل ( دعا نویسی و تاثیراتش روی زندگی استاد رائفی پور) چن تا فیلمش و ببین خودت متوجه میشی

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
جهان قاعده و قانونی داره که یکی از اون قوانین کارما هست.  کارما به زبان ساده میشه از هر دست بد ...

قبول داره حرفتون رو اما چرا باید اینچیزها باشه و زندگی ها خراب بشه بعد یه روزی اون کثافت به سزای اعمالش برسه 

اون فرق داره بیماری یه چیز خراب کردن زندگی مردم یه چیز دیگه بیماری دست خود بشر نیست ودارو هم در جهت ...

کی گفته همه دارو ها در جهت خیر استفاده میشه؟! ببین این مثالو واسه هرچی میتونی بزنی.مثلا بگی چرا خدا دکتر رو آفرید مگه نباید همه چی تو دست خدا باشه.یا چرا خدا قاضی رو افرید مگه قاضی خدا نیست.چرا خدا جادوگرو افرید؟؟ همه اینا درکنار هم دنیا رو تشکیل دادن.حالا به خود ما بیتگی داره که به سمت کدوم بریم:)دعا هم یه فرکانس و انرژی به سمت دنیای پیرامونه.تا اعتقادی نباشه هم اتفاقی نمیفته. 

کی گفته همه دارو ها در جهت خیر استفاده میشه؟! ببین این مثالو واسه هرچی میتونی بزنی.مثلا بگی چرا خدا ...

خودم به شخصه دیدم کسایی رو که اصلا اعتقاد نداشتن اما با جادو مثل یک سونامی زندگیشون نابود شد ؛ ببین بیماری دکتر واینچیزها یه چیز خدادایه اگه مریض باشی میگی ناخواسته بوده دست خود بشر نبوده اما جادو وجنبل ناخواسته نیست خدا که برای بنده اش بد نمیخاد جادو وجنبل دست بشره دیدی بگن کسی خود به خود جادو شده ولی بیماری ...

فقط میتونم بگم خدا با اینهمه بزرگی و عظمتش کاش هیچوقت اجازه چنین کاری رو به هیچ کسی نمیداد جهان خیلی بهتر وزیباتر میشد