2777
2789
عنوان

خدایا شکرررررررت بلاخره بعدمدت بهش رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 45 پست
من پلی کیستیکم ی تایپیک جامع بود راجب  درمان هرچی میکردم پیداش نمیکنم هجکی نمیدونه؟

عزیزم برو توی اینستا بزن bardari.ir خانم دکتر لایو گذاشته رایگان همه چیو توضیح داده ک برای پلی کیستیک چیکارکنی واقعا جواب میده هرروز جواب آزمایش خانوم ها رو میزاره ک با روششون درمان شدن منم زیر نظر ایشون بودم

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم زنده باشی الهی امین اره برام ک خیلی سخت گذاشت دقیقا زمانی ک دیگه ناامید خسته شدم همون ماه ...

خیلی خوبه خداروشکر، مادر منم بعد از 5سال با کلی دکتر رفتن بچه دار شده الان بابام به مامانم میگه خوبه دخترت (یعنی من) مث خودت نشد راحت بچه دار شد..

اما انتظار کشیدن باعث میشه قدرشو بیشتر بدونیم. بشرط اینکه خیلی طولانی نشه که عذاب اوره. انشاءالله راحت زایمان کنی، منو لطفا دعا کن شوهرم کار خوب پیدا کنه🥰

مرسی عزیزم زنده باشی ان شاءالله خدا دل همه مارو شاد کنه وب همه آرزو هامون برسیم ان شاءالله

ان شاء الله به امید خدا 

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️
خیلی خوبه خداروشکر، مادر منم بعد از 5سال با کلی دکتر رفتن بچه دار شده الان بابام به مامانم میگه خوبه ...

مرسی عزیزم زنده باشی چشمممممممم حتمااااااااا برات دعا میکنم حتما

خداروشکر عزیزم خودت زود مادر شدی ان شاءالله همیشه سایه سرتون بالای سربچها های نازتون باشه الهی امین

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 
خیلی خوشحال شدم براتون. قبلا اصلا باردار نشدین یااینکه سقط کردین؟ 

نه عزیزم اصلا باردار نشده بودم، ایشالا شمام به حاجت قلبی تون برسین

چیزی نیست ولی دکترا گفته بودن حامله نمیشم هیچ مو3

عزیزم دکترا هرچی میگن بگن خدا وقتی ب بنده هاش رحم کنه حالا دیر یازود بدادشون میرسه خداروشکرررر ب مراد دلت رسیدی عزیزم ان شاءالله خداااا برات حفظش کنه سایه سرتون بالای سرش الهی امین

عزیزم دکترا هرچی میگن بگن خدا وقتی ب بنده هاش رحم کنه حالا دیر یازود بدادشون میرسه خداروشکرررر ب مرا ...

اره واقعا خداروشکر، خداشمارو هم وخانوادتون رو حفظ کنه ایشالا شمام اگه آرزویی دارین ازته قلبم دعامیکنم بهش برسی❤️❤️❤️❤️

اره واقعا خداروشکر، خداشمارو هم وخانوادتون رو حفظ کنه ایشالا شمام اگه آرزویی دارین ازته قلبم دعامیکن ...

عزیزمممم مرسی زنده باشی همچنین عزیزمی 

عزیزم فقط برام دعا کن ب خوبی سلامتی زایمانم بگذره زایمان اولم خیلی سخت بود بدون بی حسی بخیه خوردم خیلی عذاب اور بود خدا کنه این دفع بخیه نخورم اگه خوردم بی حسی بزنن 

عزیزمممم مرسی زنده باشی همچنین عزیزمی  عزیزم فقط برام دعا کن ب خوبی سلامتی زایمانم بگذره زایما ...

ان شاء الله به حق امام زمانمون زايمان راحتی داشته باشی وکنجدتو سالم بغل بگیری، لاحول ولاقوه الابالله❤️🌹