2777
2789
عنوان

خدایا شکرررررررت بلاخره بعدمدت بهش رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

5سال ک چیزی نی عزیزم من نزدیک ب 9سال بود باردار شدم

چیزی نیست ولی دکترا گفته بودن حامله نمیشم هیچ مو3

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️

خدا جون به مریم اعظم پروین زهرا بچه های نی نی سایت ک اسماشون نمیدونم خودت بهشون نظری کن دل همه رو شاد کن❤️❤️❤️❤️❤️

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️
وای حتما خیلی سخت گذشته، خداروشکر انتظارتون بی جواب نموند، خدا حفظش کنه براتون

مرسی عزیزم زنده باشی الهی امین اره برام ک خیلی سخت گذاشت دقیقا زمانی ک دیگه ناامید خسته شدم همون ماه باردار شدم قربون خدابشم ک بندهاشو همه جوره ازمایش میکنه خدایااااا بازم شکرت الان دخترم 2سالشه الانم باردارم 36هفته ان شاءالله خدا دامن همه رو سبز کنه وقت زایمانم ک رسید برای همه ان شاءالله دعا میکنم 

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 
خدا رو شکر. برای منم دعا کن. این مدت چه کارایی کردی و داروهایی خوردی؟ مشکلت چی بود؟

خودم پلیپ کیست پاراوین وتخمدان چپم تنبلی داشت شوهرم مورفولوژی پایین بود واریکوسل داشت کلی دارو هورمونی کاشت و طب سنت انجام دادم نتیجه نگرفتم ولی با رژیم دکتر فلوراتاجیک باردارشدم هیچ داروی هورمونی تجویز نکردش برامون اصلاح سبک انجام دادیم 

خدا رو شکر. برای منم دعا کن. این مدت چه کارایی کردی و داروهایی خوردی؟ مشکلت چی بود؟

هیچ کاری نکردم نزدیک ب 9سال ک شد رفتم دکتر قبلا ترسیده بودم برم گفتم اگه بگن مادر نمیشی هیچی دیگه میمیرم دلمو زدم رفتم دکتر گفتن تنبلی تخمدان داری ماه اول قرص لتروزول امپول سی نال اف ام سی جی اینا اون ماه باردارنشدم ماه دوم گفتم فایده نداره نمیرم دکتر دیدم باردار شدم عزیزم حتما براتووووووون دعا میکنم 

زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند 
وای حتما خیلی سخت گذشته، خداروشکر انتظارتون بی جواب نموند، خدا حفظش کنه براتون

ممنون خدا دل همه روشاد کنه