2777
2789
سلام دوستان
پسرم 5 سالشه
اوایل تو راه های دور اینجوری میشد که دکترش قرص دیمن داد
اما الان حتی توراه های نزدیک هم بی حال میشه و بالا میاره . مثلا دیروز داشتیم از پونک میرفتیم تا ونک حسابی حالش بد شد .
فکر میکنین مال چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟
ببرمش دکتر؟؟؟؟
تو ماشینتون مانیتور دارین ؟؟؟؟ شاید زیاد بهش زل میزنه و سرش گیج میره آخه پسر من یه بار اینطوری شد دیگه تو ماشین براش کارتون نزاشتم یا اگر سرش تو تب لت و موبایل هم باشه بازم ممکنه سرش گیج بره و حالش بهم بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که صفرای غالب دارن یعنی ترشح صفراشون زیاده اینطورین .دست خودشون نیست بهش زود زود دم کرده زنجبیل بده یا چیزی که صفراشو کم کنه تو نت بگرد.
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .
منم بچه بودم همینجوری بودم
دکتر گفته بود هروقت احساس تهوع کردی چشماتو ببند و تو ماشین دراز بکش
اینجوری خوب میشدم
همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.
دخترم عاشقتم.
من بچه بودم یک بار نبود سوار ماشین بشم و حالم بهم نخوره. بیچاره بابام همیشه بعد بیرون رفتنمون در حال ماشین شستن بود. سرمم همیشه رو پاش بود رانندگی می کرد.
الانم با این سنم اگه بریم بیرون یکم خیلی کم گرم باشه یا آفتاب روم باشه می ترسم حالم بهم بخوره. بخصوص تو تاکسی هستم می ترسم همیشه آبروم بره.
تک و توک هم پیش اومده اما تو ماشین خودمون خدا رو شکر.
بد ترینش اولین بار بعد عقدمون بود که رفتم شهر همسرم. 10 دقیقه با ماشین رفتیم بیرون چنان حالم بهم خورد که کلا آبروم رفت. برگشتیم خونه تا چند ساعت تو اتاق گریه می کردم. اخه هنوز خیلی ازش خجالت می کشیدم.

کلا من که نفهمیدم چرا اینطوریم. توصیه دکتر هم به پدر و مادرم فقط این بود که قبل بیرون رفتن سعی کنید چیزی تو معدش نباشه. یک دکتر هم بهشون گفته بود معدش یکم کوچکتر از حالت معموله.

به هر حال نگران نباش. مشکل خاصی نیست. به مرور از یک سنی به بعد کم میشه.
انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.