2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن والا بخاطر اینکه اون یکی پسرم کوچیکه و کار یاختمونی داشتیم این یه ساله شوهرمم همش سرکاره تازه شهری ک زندگی میکنیم هم پدرمادرم نیستن اینجا کسی نداریم شرایطش نبود واقعا هنوز نبردمش

حتمامشاوروگفتاردرمانگرببربدش

چون دراینده خیلی توزندگیش تاثیرمیزاره

مخصوصاتومدریه جمع هم سالاش

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

من پسرم از سه سالگی تا ۵ سالگی لکنت داشت ....بعدش با جلسات گفتار درمانی و مشاوره شکر خدا خوب شد.....ولی دو سال طول کشید تا کامل خوب بشه.....استرس و عجله هیجان و تنش و دعوا و حتی صدای بلند رو از محیط زندگی بچه حذف کن....مدل صحبت کردنتون با بچه باید اروم و شمرده باشه...داره حرف میزنه تو چشات نگاه کن...بزار با ارامش باهات حرف بزنه....حتی بازیهای پر هیجان واسش خوب نیست....

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....

پسر دایی منم بچگی می‌ره تعذیه  با مامان بزرگش میترسعه لکنت میگیرعه 😑 

الان بهترعه ولی هنوزم دارعه متاسفانه چون از بچگی گفتار درمان نبردنش شما حتما ببر ولی بهتر میشه رو اعتماد ب نفسش تاثیر میزارعه عزیزم پشت گوش ننداز خواهشاً 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡