2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد دردو دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 85 پست

همچین آدمی ارزششو‌داره؟؟؟؟؟ 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور

ببین یه اشتباهی بود تو زندگیت که میتونی جبرانش کنی،این پسر بدرد زندگی نمیخوره

خداروشکر کن ک الان متوجه شدی

خودتو ضعیف نشون ندیا 

احساسی برخورد نکن

چنین آدم هایی بعداز گشت وگذارشون دوباره برمیگردن سمت آدم

یه بار نری سمتش

گرنگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙏
دوست پسر من با من دوست شد یکی دیگرو ول کرد گفتم چرا گفت اون بدرد زندگی نمیخورد یه شب تا صبح چت کردیم ...

اخرش چیشدرفت

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
این خیلی منو اذیت کرده خودش هر غلطی بگی میکنه هر غلطی...ولی فهمیده بود من با یکی حرف میزنم اومد هرچی ...

ناراحت نشو ولی اون دنبال بهونع بوده

بدترین و بهترین چیز برای پسرا بی محلیه

وقتی بفهمه تو بدون اون خوشحالی،شک نکن میاد سراغت

سمتش نرودیگه

امشب حتماگریه کردی

درکت میکنم سخته

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
غصه نخور ببین یه اشتباهی بود تو زندگیت که میتونی جبرانش کنی،این پسر بدرد زندگی نمیخوره خداروشکر کن ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم بیشتر از عشق و علاقه ای که بینمون بود و الان نیس گریم میگیره این حتی سر من زجه میزد ولی الان...دوساله شب و روزم شده غصه خوردن ولی تا حالا خودمو جلوش کوچیک نکردم غرورمو حفظ کردم ولی کم میارم پیش خودم حیف روزایی که نمیتونستیم داشته باشیم

اخرش چیشدرفت

پیام دادم به سلامت

اره واقعا تو در حد من نبودی

بعد بلاکش کردم

با اکانت فیک اومد اینستا یک هفته بعد پیام داد  ج ندادم

زنگ زد رو رد تماس بود پیامشم رفت تو لیست سیاه

دوباره دوهفته بعد پیام داد گفتم بکش بیرون از ما گفت من خیلی وقته ازت بیرون کشیدم گفتم اره از پیگیریات معلومه هی زنگ و پیام (احمق فکر کرده بود خطم خاموشه پیامشو ندیدم)گفت نه من زنگنزدم دیشب خوابتو دیدم گفتم یه بار دیگه آویزون من شی از فلانت آویزونت میکنم و داشت میتوشت بلاکش کردم

مرسی از دلگرمیت عزیزم بیشتر از عشق و علاقه ای که بینمون بود و الان نیس گریم میگیره این حتی سر من زجه ...

چند سالته؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙏
عزیزدلم دندون لقو بکن بنداز کنار اگه بخوای باهاش بمونی در حق خودت و احساس پاکت ظلم کردی میدونم که ...

اره ولی من یه بار به بدترین شکل شکست خوردم این دومین عشقمه بخاطر این به زندگی برگشتم خودمو ساختم به اونم قول داد ک که کمکش کنم کنارش باشم خودشو بکشه بالا بین مشکلاتش دل گرمی شدم براش ولی اون چی لگد زد به همه چی و رفت الان من موندم و بی اعتمادیم نسبت به همه خسته شدم واقعا میترسم حتی ازدواج کنم دیگه