2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 254 پست
گاهی میگم بابام در حقم ظلم کرده ک هی بهم گفت زود ازدواج نکن . این رورا خیلی درگیر این حس هستم .از طر ...

خوب بچت بزرگ بود چی میشد؟

من خودم الان ۲۰ سالمه میخام ۳۲-۳۳ بچه بیارم 

حداقلش میدونم پیشرفت زیادی کردم حالا تو ۴۰ سالگی چه بچه ۶ ساله داشته باشم چه ۲۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم 18 سالگی وقتی دانشجو بودم ازدواج کردم، الان هم شاغل هستم که مرتبط با تحصیلاتم هست (معلم) 

همسرمم نظامیه و در حال حاضر من 23 سالمه و ایشونم 28 سالش، بچه نداریم و تصمیمم نداریم فعلا داشته‌باشیم. چون یه سری اصلاحات نیازه در غیر این صورت بعید می دونم به توافق برسیم. 

تو زندگی مون به پیشرفت هم خیلی کمک کردیم اما توأم با مشکلاتی هم بوده قطعا 

تونستیم خونه و ماشین بخریم به همراه مقداری پس انداز و... 

در کل میخوام بگم 18 سالگی برای من خیلی ناپختگی ها به همراه داشت که باعث شد تصمیمات درست یا رفتارهای منطقی نداشته باشم اما از 20 سالگی به بعد خیلی اوضاعم فرق کرد و بهتر شدم. ولی من ازدواج زیر 18 تا 20 سال رو اصلا توصیه نمیکنم. 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
بچها بنظر من مهم اینه که به هدفای تو ذهنت برسی حتی با وجود ازدواج  واقعا چرا بعضیا فکر میکنن ب ...

دلایل بسیار زیادی وجود داره 

همین که وارد حاشیه میشی 

همین که مهمونی ها و دایره ارتباطت دوبل میشه 

همین که برای تصمیمات یکی دیگه هم هست که نظرش اعمال میشه

اگر شما به اونچه که بخوای رسیده باشی با پکیج همون روزت انتخاب میکنی و انتخاب میشی

نه با پکیجی که قراره برات ببندن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
مادر بزرگ مادرم،یک پیرزن بود که دوره احمدشاه قاجار رو هم دیده بود  اما هیچکدوم از دختراش رو مث ...

این دوست عزیزمون با لحن و ادبیات دلنشینش ثابت کرد افرادی که دوران قاجار با اون سطح فرهنگی داغون جامعه و کم سوادیه اکثریت مردم زندگی میکردن ده ها پله ازش بالاترن😂

فکر کنم با ماشین زمان از دوره ی حمله ی مغول به ایران اومدن😐😂

نمیفهمم این همه گارد برای چیه  نمیفهمم چرا ادم ها شجاعتش رو ندارن اعلام کنن اشتباه کردن  ...

من یکبار تاپیک کودک همسری زدم به ثانیه نکشید تعطیل شد نمیدونم چرا همه دارن از اشتباهشون دفاع میکنن

میانگین سن طلاق تا سال 97 تازه به ۲۰.۸ رسیده بعد هنوزم دارن از کار غلطشون دفاع میکنن

بچها بنظر من مهم اینه که به هدفای تو ذهنت برسی حتی با وجود ازدواج  واقعا چرا بعضیا فکر میکنن ب ...

میشه پیشرفت کرد اما با مسئولیت و سختی  بیشتر 

من خودم قبلا تو مجردیم پیشرفت های سریع و زیاد داشتم الان که متاهل شدم خیلی کم و کند شدن 

و این نمیدونم تا کی قراره ادامه پیدا کنه

من زود ازدواج کردم 

همسرم عالیهههه

ولی من میگم اشتباهه ازدواج بالای ۲۳ سال

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
خوب بچت بزرگ بود چی میشد؟ من خودم الان ۲۰ سالمه میخام ۳۲-۳۳ بچه بیارم  حداقلش میدونم پیشرفت ز ...

نه اشتباه نکن 

زیر ۳۰ بچه بیاری خیلی بهتره 

سن ک بالا بره تحمل اعصاب خوردی و صدا کم میشه

حتی بالای ۳۰ یه سری استرسایی ب ادم وارد میشه تاثیر بدی رو بچه میزاره گاهی اوقات

نمیفهمم این همه گارد برای چیه  نمیفهمم چرا ادم ها شجاعتش رو ندارن اعلام کنن اشتباه کردن  ...

خب دیگه یکی مثل شما توان تغییر زندگیشو داشته یکی دیگه نمیتونه و مجبوره تو شرایطی ک هست دست و پا بزنه پس مجبوره با توهین ب بقیه حس خودشو خوب کنه .امیدوارم موفق بشی و ب همه ارزوهات برسی 🌸🌸

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
من یکبار تاپیک کودک همسری زدم به ثانیه نکشید تعطیل شد نمیدونم چرا همه دارن از اشتباهشون دفاع میکنن ...

شاید راضی باشن افرادی شما نمیتونی که از جانب همه بگی میتونی؟ شاید دفاع نیست ما توذهن همه.  برای قضاوتشون نیستیم