2777
2789

داداشم تازه چند ماهه ازدواج کرده بخاطر کرونا بدون مراسم و فقط با حضور دوتا خانواده رفتن سر زندگیشون البته آتلیه و آرایشگاه و باغ رفتن ولی مهمون نداشتیم اصلا 

و امشب شام دعوت کردن هردو خانواده رو  

میخواستم  بگم حس خیییییلیییییی خوبیه دیدن اینکه برادر آدم سر و سامون گرفته و برای خودش خونه زندگی داره اینکه زندگیش رو رواله و باهم خوشحالن خیلی حالمو خوب کرد خیلیییییی

خوشحال شدم و خیلی برای خوشبختیشون دعا کردم انقد ذوق داشتم که اصلا نفهمیدم کی شب شد

زن داداشم خیلی زحمت کشیده بود البته ما از عصر رفتیم که هم کمکش بدیم هم تایم بیشتری باهم باشیم 

من خودم به خاطر دیگران زندگیم رو تلخ شروع کردم و تلخم ادامه دادم با اینکه شوهرم برای من میمرد اما از من سردش کردن 

ولی دیدن صفای خونه ی داداشم واقعا بهم روحیه داد 

انشالله همتون عاقبت بخیر باشید 

خواستم تو حال خوبم شریک باشید ....😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا همیشه همینحوری باش هم داداشت خوشحال میشه هم خانومش ارامش داره خوشبخت بشن

من جز خوشبختیشون چیزی نمیخوام چون خودم درک میکنم یه زن تو زندگیش چقدر  انرژی و عشق لازم داره تا بتونه با همه چی کنار بیاد و به شوهرش عشق بده

من جز خوشبختیشون چیزی نمیخوام چون خودم درک میکنم یه زن تو زندگیش چقدر  انرژی و عشق لازم داره تا ...

خداحفظتون کنه

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم

آخی 😍 منم با خوندن متنت حس خوبی گرفتم. لطفا همیشه همینجوری مهربون بمون

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
آخی 😍 منم با خوندن متنت حس خوبی گرفتم. لطفا همیشه همینجوری مهربون بمون

😁😁😁😁😁😁 این حرف رو همیشه خواهرشوهرم بهم میزنه میگه تورو خدا تو همیشه همینجوری باش اصلا نمیتونم جور دیگه تصورت کنم