2777
2789
عنوان

امشب شام دعوت بودیم خونه داداشم ......

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید داداش منم زن بگیره بره روانیم کرد   

《به نام خدا》یه دختر عاشق هستم  که خیر سرم دارم تلاش میکنم به عشقم برسم  خب چیه... مگه جوون هاا و نوجوان ها حق عاشق شدن ندارن منم یه دختر ۱۳ ساله عاشقم فقط میخوام به عشقم برسم ^_^ 😀
انشالله عاقبت بخیر بشه 

مرسی فعلا که در خدمت ما هست و خیلی ناراضی هستیم ازشون با اون چک و مشت هاش

《به نام خدا》یه دختر عاشق هستم  که خیر سرم دارم تلاش میکنم به عشقم برسم  خب چیه... مگه جوون هاا و نوجوان ها حق عاشق شدن ندارن منم یه دختر ۱۳ ساله عاشقم فقط میخوام به عشقم برسم ^_^ 😀

خخخخخ عزیزم دو روز دیگه میرین سر خونه زندگیاتون از ته دل واسه هم دلتنگ میشین اینو از من یادت بمونه

وای عزیزم من الان امضاتو خوندم اووووووو من همسن تو بودم یسره دعوا داشتم با داداشام طبیعیه تو سن شما عزیزم