2777
2789
عنوان

33سالمه و چقدر آرزو دارم

1028 بازدید | 81 پست

کلی کلاس هست که دوست دارم برم

بچه ندارم هنوز و همسرم مشکل داره

کلی سفر که دلم میخواد برم

کلی حسرت تو دلمه😔

من از کودکیم تا الان بهترین خاطراتم نامزدیم و چندتا سفره

شرایطم عالیه

مهندسم و کارمند یه شرکت معتبر.

کاش الان ده سال جوانتر بودم درسته سن یه عدده اما برای بارداری و خیلی چیزا واقعا مهمه

همسرم ۳۹سالش داره میشه😢

شماهم از خودتون بگید

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

واسه بچه دار شدن هنوز فرصته بابا. منم 33 سالمه شوهرم 40.دخترم تازه نزدیک 6 ماهشه.. الان همه دیر بچه دار میشن. اصلا نگران نباش 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فقط 33 سالته و این فقط یه عدده پس تو چقدر آرزو داری که باید بهشون برسی حتما

درسته اما بچه دار نشدم 

و کلی ناراحتم از اینکه از عمرم فقط برای درس خوندن و کار کردن استفاده کردم

تنها کار مفیدم خدمت به پدر و مادرم و خرج کردن برای اونا بوده

خدارو شکر کار داری منم ۳۱ سالمه

کلی ارزو داشتم نرسیدم والان به قول شما خانمای ده سال کوچیک تر میبینم کلی حسرت میخورم که  چقد جایگاه اجتماعی اقتصادی بالاتر دارن 

فقط رهاورد من پسرمه

اگ برگردین به 18 19 سالگی چیکار میکنید؟!

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
واسه بچه دار شدن هنوز فرصته بابا. منم 33 سالمه شوهرم 40.دخترم تازه نزدیک 6 ماهشه.. الان همه دیر بچه ...

جدی

من چقدر نگرانم 

شوهرم با پنج سال پیش فرق کرده چقدر

انگار توان جسمی و. وحیش خیلی افت کرده و خودمم شورو شوق قبلو ندارم

من ۳۲سالمه متاهلم ویه بچه دارم باور کن از روزی که به دنیا آمدم یه روز خوش تو زندگیم ندیدم همیشه زیر فشار فقر و بی فرهنگی اطرافیانم بودم کلی آرزو داشتم که بهشون نرسیدم اما با دیدن برنامه زندگی پس از زندگی دیگه برام دنیا مهم نیست اگه خدا کمک کنه میخام توبه کنم وآدم بشم اقلا اون دنیام را آباد کنم