2777
2789
عنوان

33سالمه و چقدر آرزو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 81 پست

منم شهریور میرم‌سی و چار 

متولد ۶۶ هستم .ی پسر دوساله دارم .منم خیلی ارزوها دارپ ک فک نکتم بتونپ بهشوم برسم.ینی میگم دیگه پیر شدم .ای کاش بر میگشتم ب بیست سالگی اونوقت خیلی از تصمیمای احمقانه رو نمیگرفتم

منم 33 سالمه خانه دار هستم  دوتا بچه ماه دارم  دخترم ۹ وپسرم ۵ سالشه آرزوی سلامتی وجیب پر پول دادم  که هرچی بچه هام دوست دارن براشون بخرم سفر هم زیاد میریم تقریبا 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ سالمه  یه لیسانس دارم و یه حسرت شاغل شدن یه بچه دارم که همه دنیامه .تازه راه افتاده تلو تل ...

عزیزممم دا حفظش کنه

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

تو این کرونا و وضعیت اقتصادی که واقعا برای همه تقریبا سخته به نظرم اقدام کن برا بچه دار شدن و مادر شدن و تجربه کن ،حس قشنگیه که تمام آرزوهات کمرنگ میشن و امیدت به زندگی چند برابر 

درسته اما بچه دار نشدم  و کلی ناراحتم از اینکه از عمرم فقط برای درس خوندن و کار کردن استفاده ک ...

خب منم همه عمرمو درس خوندم و کار کردم و کلی موفقیت بدست اوردم این چیش بده؟  کلی هم باید به خودت افتخار کنی بخاطر زحمتات.بچه دار هم میشی به موقعش‌.

منم شهریور میرم‌سی و چار  متولد ۶۶ هستم .ی پسر دوساله دارم .منم خیلی ارزوها دارپ ک فک نکتم بتو ...

منم همین حسو دارم😢😢😢احساس پیری میکنم

منم،سی و دو سالمه،پسرم سیزده سالشه و دخترم هفت سال،شانزده سالگی،دوم دبیرستان خیلی سریع بدون اینکه روخواستگارم،شناخت داشته باشم،عقد کردم.هیچ وقت زندگی نکردم،فقط نفس کشیدم،خودمو خیلی وقته فراموش کردم،باورت نمیشه،حتی یادم نمیاد واسه خودم دعا کرده باشم،نه تحصیلاتی،نه رویایی تو سرم،نه به اینده امید دارم،فقط دغدغم بچه هامن.

خب منم همه عمرمو درس خوندم و کار کردم و کلی موفقیت بدست اوردم این چیش بده؟  کلی هم باید به خودت ...

لذت نبردم 

گاهی میگم کاش بیشتر مجرد بودم تا پیش خانوادم بودم.گاهی میگم کاش زودتر ازدواج میکردم تا شور و هیجان میاوردم تو زندگیم

واقعا بعد سی سالگی

منم،سی و دو سالمه،پسرم سیزده سالشه و دخترم هفت سال،شانزده سالگی،دوم دبیرستان خیلی سریع بدون اینکه رو ...

😔😔😔

لذت نبردم  گاهی میگم کاش بیشتر مجرد بودم تا پیش خانوادم بودم.گاهی میگم کاش زودتر ازدواج میکردم ...

شما یه سفر برو  حال و هواتم عوض میشه سفر هم نمیری ده روز مرخصی بگیر دچار روزمرگی شده فقط همین .