2777
2789
عنوان

پدرمادر شماهم بینه دختر پسر فرق میذارن 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 39 پست
اره شديد من ي مرحله جلوتر از توام ولي من خانوادم بين من و خواهرم تبعيض شديدي ميذارن طوري ك تبعيض ...

الان جدیدا بین منو خواهرمم فرق میذارن ولی من ب خواهرم حسادت نمیکنم .ولی وقتی میبینم ب داداشم ایطور میرسن خیلی داغ میشم

اونجایی که دلت واسه یه خر تنگ شدیاد جفتکاش بیوفت ..

اخه من نمیدونم چرا اینطور فرق میذارن مگه دختر از خودشون نیست .من همیشه میگم فکر کنم از سره راه منو پیدا کردین .البته من بچه ناخواسته بودم ولی بابام میگه تورو از همه بیشتر دوست دارم اما باور نمیکنم .همه دین و جون عمر بابام داداشمه .داداشمم خیلی بلده حالا ی زن هم گرفته از خودش بدتر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همه پسراشونو بیشتردوست دارن منم به هیچکدوم ازخانوادم حسی ندارم خصوصا مادرم چون دخالت و حسادتش دیوونم کرده مثلا همچی برای داداش دومی اوکیه برای زن وبچش همچی عالی برای ما میگه کارامو کنین ولی برای عروس وپسرونوش جدا جدا سه وعده غذا میپزه بعد یه پولی بع همه داده بود من حتی خبرنداشتم بهشون گفته بود بهم چیزی نگن سهممو داده بود به داداشم منو همیشه سرکوب کرده همه حقوقمو ازم گرفته همیشه ازطرف همه اذیت شدم ومیشم حتی برادرام خونه بابام راهم نمیدن وپدرمادرم چیزی نمیگن چون پسرن

کلا دختر موجود اضافیه  پسر میشه پسرشون عروس هم میشه دخترشون موقع خوشی عروس و پسرشون هستن موقع ...

بخدا داداشم فقط بلده بخوره و بخوابه ی سرویس بره .حتی موقعه ای ک بابام داشت واسش خونه درست میکرد داداشم نمیرفت کمکش بابام زنگ میزد ب شوهرم میگفت بیاکمکم.یا وقتی مهمان داشتن مامانم زنگ میزد بهم ک بیا کمکم منم میرم .همیشه رو حرفشون حرف نزدم ن من ن شوهرم .دامادمون اصلا ی لیوان اب واسه بابام جابجانمیکنه بعد ب اون بیشترمیرسن بیشترتحویلش میگیرن .منم دیگه ب شوهرم اجازه نمیدم بره کمک بابام وقتی ازش کمک میخاد

آره همه پسراشونو بیشتردوست دارن منم به هیچکدوم ازخانوادم حسی ندارم خصوصا مادرم چون دخالت و حسادتش دی ...

درکت میکنم عزیزم.داداشم ۳تا زن گرفت واسه همشون بابام خرج عقد و عروسی نامزدی داد بهترین جهیزیه خرید واسه داداشم خونه خرید ماشینم دادبهش الان خورد و خوراک داداشم بابابامه بیمه ماشین با بابامه قسط وام ازدواج با بابامه ۸ماهی یکبارهم سکه میده داداشم بازم بابام سکه میخره.بعد موقعه ازدواج من کمترین جهیزیه خرید شدن۴میلیون و ۵۰۰درصورتی ک ۳میلیون کام ازدواجم بود شوهرمم سره سفره ای داد به بابام بعد ب مامانم میگم جلو خانواده شوهرم ابروم رفت بااین جهیزیه میگم پول نداشتیم بهش گفتم واسه پسرت داشتی این همه چیز خریدی واسه من نداشتی😔

بعد بابام میاد ماهی ۵۰میده ب من ب خواهرم ۱۵۰میده حالا اینو ازم پنهان کردن ب خواهرم۱۵۰میدن منم ب خواهرم گفتم چرا اینطورمیکنن خواهرمم گفت منم ناراحتم ازشون ک فرق میذارن میخام بگم ب تو هم بیشتربدن.منم گفتم همون ۵۰هم نگیرم بهتره چون فردا منت میذارن

اسي منم بچه سرراهي ام

اول داداشمه بعد خواهرم

ما مثلا ميريم خونشون اتاق بهتر روميدن ب خواهرم

چندبار بهشون گفتم ولي باز جلو شوهرم ميگن برو اون اتاق

منو تو عقد از خونه بيرون كرد مامانم

ولي خواهرم ازدواج كرده بچه داره خونه مامانمه چون شوهرش نظاميه نميذارن ببرش شهر مرزي

براي اون بچه نگه ميدارن ب من ميگن نياري تا شرايطت اوكي نيست ما نگه نميداريم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

اسي منم بچه سرراهي ام اول داداشمه بعد خواهرم ما مثلا ميريم خونشون اتاق بهتر روميدن ب خواهرم چندبا ...

خداجواب کارها این جور پدرمادرهارو میده؟