2777
2789
عنوان

پدرمادر شماهم بینه دختر پسر فرق میذارن 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 39 پست

آره عزیزم...مامان من میگه نه اصلا فرق نمیذارم ولی خودم حس میکنم...مثلا چیزی میپزه برای داداشم اینا بیشتر میده...کادوی برادر زاده خیلی بیشتر داد ولی بچه ی منویک سوم اون...هر چند وقت یکبار برای برادرزاده لباس و اسباب بازی میگیره ولی برای بچه ی من نه..من ناراحت نمیشم....خب اینطور دوست داره..خدا تنشو سلامت نگهداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی تو همین سایتم خیلیا میگن خانواده شوهر باید خرج پسرشونو بدن و خانواده دختر وظیفه‌ای دارن ، کلا این ذهنیت واسه همه نهادینه میشه و فکر میکنن نباید به دختر کمک کنن، دیگه واسشونم فرق نمیکنه طرف مجرده یا متاهل...این چیزیِ که براشون عادی میشه...

ولی طرف ما اینجوری نیست..

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

بعلهههه

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

واسه مام بود ولی انقدر تابلو نمی‌گفت واسه پسرم ولی وقتی ماشینش رو فروخت پولش رو داد به داداشم،داداشم  عروسی کرد پول ماه عسل واسشون بلیط رفت و برگشت به کیش رو با هواپیما خرید داد بهشون ولی من تلویزیون ال سی دی ۳۲ اینج میخاستم گفت صبر کن ببینم پول دارم یانه!!!خدا روشکر خودم شاغل بودم خیلی از وسایل جهیزیه ام رو خودم خریدم ولی الان ۱۳ سال ازون موقع گذشته داداش و زن داداشم هر روز دعوا دارن ولی من زندگیم عالیه 

نمی‌دونم من فک میکنم مادرم ما دخترا و بیشتر دوست داره درسته بیشترم هواشو داریم بابانداریم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اره شديد

من ي مرحله جلوتر از توام

ولي من خانوادم بين من و خواهرم تبعيض شديدي ميذارن

طوري ك تبعيض بين دختر و پسر ميذارن برام عاديه

ميگم اوكي اون بيشتر ولي دگ دخترا مث هم😔

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خداروشکر بچه های خودم یه جنس شدن ...ولی پدر و مادرم کلی هوای خرابکاری های عروس و نگه میدارن تا زندگی پسرشون آسیب نبینه یا روی خطای عروس و میپوشونن چون نمیخوان حرف زندگی پسرشون بپیچه ....ولی با دختر و دامادشون کاملا برعکس دنبال حاشیه سازی و تشنج ان

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.