2777
2789
عنوان

مادرم

441 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها خیلی هاتون منو میشناسید برای تمین با کاربری جدید آمدم کلی دلم گرفته 

هر سری میرم خونه مادرم با کلی غصه میام خونه همش بهم بی احترامی میکنه حالا از اونور هر شب عروساش شام دعوتن خونش 

من و آبجی هام دیگه خیلی زود بریم ماهی یه بار اونم چقدر بهمون بی احترامی میکنه 😔

همون ماهی یه بار هم دیگه نرو ،سالی یه بارش کن🤷‍♀️

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم تاپیکتو خوندم خیال کردم مادرتو از دست دادی ...

حالا تصور کن روزی برسه که فکره من درست باشه،بخاطر وجدان خودتم که شده ملاحظه شو بکن.

خیلی سخته بچه بزرگ کردن و به این سن رسوندن واقعا حقشون نیست هر چقدرم که بداخلاق باشن

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
اسم تامیکتو خوندم خیال کردم مادرتو از دست دادی ... حالا تصور کن روزی برسه که فکره من درست باشه،بخاط ...

وااا 

پس حقه مادر خودت برا اونایی که نزایده وقت بزاره؟؟😕

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چرا اخه مادر منم عروساشو دوس داره ولی ب ما دخترا بی احترامیم‌نمیکنه

بی احترامی که چه عرض کنم امروز جایی کار دداشتم دخترم رو گذاشتم پیشش بخدا نهار دخترمم از ترسش بردم براش تو خونه اونها دادم بهش که نهار انجا نخوره 

خواهرمم بچه هاش انجا بودن گفت بچه ها تون رو میارین میندازین اینجا نمیگین شاید جایی بره حالا انگار هر روز بچه هامون انجان دلم خیلی شکست بخدا 😔

وااا  پس حقه مادر خودت برا اونایی که نزایده وقت بزاره؟؟😕

هیچ مادری بد بچشو نمیخواد ولی بعضی وقتا حسادت باعث میشه اون مادر هم رنجیده خاطر و نا امید بشه از پاره های تنش 

وقتی خدا امر کرده به پدر مادرتون نیکی کنید نباید اینطور رفتار کنیم پشیمونیش واسه خودمون میمونه 

بی احترامی که چه عرض کنم امروز جایی کار دداشتم دخترم رو گذاشتم پیشش بخدا نهار دخترمم از ترسش بردم بر ...

خب بعضیا اخلاقشون اینه دگ،، بدل نگیر عزیزم شما بازم برین اونجا بزارین بگ هرچی میخاد،، مطمئنن وقتی اونجا باشینو بخورین ناراحت نمیشه اگ غر بزنه هم حتما اخلاقش اینه وگرنه کدوم مادری از ی لقمه غذای بچشو نوه ش ناراحت میشه عزیزم

ب این فک کن ک هرجور باشه اون مادرته😍

اسم تامیکتو خوندم خیال کردم مادرتو از دست دادی ... حالا تصور کن روزی برسه که فکره من درست باشه،بخاط ...

بله حق با شماست منم کاری نمی کنم ولی بدجور  دلم شکست انجا اصلا به روی خودم نیاوردم ولی سخته آدم پدر و مادرش زنده باشه و مثل بچه یتیم ها حمایتشون و محبتشون رو نداشته باشه اون شب شوهرم خونه نبود شب من شدیدا ترسو هستم مادرشوهرم زنگ زد گفت تنها نمونی شب گفتم نه 

ولی تو خونه تنها موندم پشت در پارکینگ و حیاط قفل کردم اینقدر گفتم یا امام زمان بیدار نشم بترسم ۰😔

من برعکس همه درکت میکنم و میفهمم چی میگی. مادرا در دو حالت با بچه خودشون این کار رو میکنن.

1. یا خیلی پر رو و حرف گوش نکن بودی و هستی.

2. یا خیلی پخمه و خیلی حرف گوش کن هستی .

ناراحت نشو. بالاخره مادره. اما کارش ایراد داره. مردم دخترشون 3بار شوهر میکنه و هزارتا گند میزنه اما باز باافتخار خانم دکتر صداش میکنن بعضی ها هم قدر دست پرورده خودشون رو هم نمیدونن.

مادرها هم اشتباه میکنن. کارش درست نیست اما مادره و احترامش واجب. واجب. واجب. 

نیاد روزی که خدایی نکرده ماهی یکبار هم جای آشنایی برای رفتن نداشته باشی.

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بله حق با شماست منم کاری نمی کنم ولی بدجور  دلم شکست انجا اصلا به روی خودم نیاوردم ولی سخته آدم ...

نکنه تو منی؟؟؟ همین صحنه برایم تکراریه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بله حق با شماست منم کاری نمی کنم ولی بدجور  دلم شکست انجا اصلا به روی خودم نیاوردم ولی سخته آدم ...

آخی عزیزم هر چقدر صبر کنی و بی احترامی نکنی روح خودت آرام و شاد میشه 

خدا همیشه پیشته از هیچی نترس مخصوصا که اینقدر خانوم خوب و مهربون و با ملاحظه ای هستی 

خب بعضیا اخلاقشون اینه دگ،، بدل نگیر عزیزم شما بازم برین اونجا بزارین بگ هرچی میخاد،، مطمئنن وقتی او ...

آخه چند بار پشت سرم حرف زده بود پیش عروسمون گلگی کردم گفتم مادر من از گرسنگی خونه شما نمیام خدا رو شکر هم شوهرم اندازه خودش داره و هم زندگیم خوبه دلم خونه پدری میخواد 

داداشم کارش نظامیه و شیفتی کار میکنه زن داداشم  پیش میومد منو نگه میداشت بخدا حالا چیز انچنانی هم درست نمی کرد برامون ولی پیش زن دادش گفته بود چرا نگهشون میداری از من مایه میزاری 😔

حالا محال بود حتی خورشتی چیزی درست کنه یه بار بهمون ماست میداد یه بار  نون پنیر  میداد 😔

دیگه منم نرفتم خونشون حالا خودش نهایت سالی ۱۰ بار دعوتمون کنه خونش