2777
2789

مدفوعش ببخشید کفیه این روزا روزی سه چهار بار مدفوغ میکنه فقط عادیه یا زیاده چرا مدفوعش مثل قبل نیست هفته پیش اسهال شده بود خیلی شل بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

📣دوست گلم سلام، وقت بخیر🙌🙋‍♀️🌸🌸🌸

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری تازه مادران نیاز دارم🙏 ممنون میشم ده دقیقه وقت بگذارید.🌹🌹🌹به خاطر شرایط کرونا باید مجازی از تازه مادران کمک بگیرم

📍یکی از مطالعات مهم در حوزه زنان وضعیت روانشناختی و سلامت روان آنها پس از زایمان است. ورود عضو جدیدی به خانواده والدین و سایر اعضا را با چالشهای والدگری، مشکلات زناشویی، عاطفی و رفتاری رو به رور می سازد.

🔴🔵پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادرانی است که دو هفته تا سه ماه از زایمان آن ها گذشته باشد. در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید و پیام را انتشار دهید.

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴

دوستای گلم لطفا فقط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دو هفته تا سه ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.

🔴(لطفا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴

🔵 لطفا تا جایی که میتوانید انتشار دهید.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🌸🌸🌸🙏