2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا 

خیلی سخته من دوتا بچه دارم بچهام با اینکه پیش مادرم هستن اما بازم نیاز به محبت مادر دارن بیشترین صدمه رو بچه ای که مادر شاغل داره میبینه خودمم دارم از خستگی و بی خوابی و کار بیرون و کار خونه هلاک میشم تازه شوهرمم کمکم می کنه

ساعت کاری شما و مادرتون چند تا چنده؟ 

من مادرم معلم بود خیلی کمه ساعت کاریشون 

من خودم الان به خاطر کرونا کم کردن ۸ تا سه 

قبلا هفت و نیم تا چهار بود 

البته میخام صحبت کنم ساعت کاریم همینقدر بمونه 

من مادرم معلم بود خیلی کمه ساعت کاریشون  من خودم الان به خاطر کرونا کم کردن ۸ تا سه  قبل ...

عزیزم من ساعت کاریم 7 تا 5 بعدظهره شغل معلمی بله ساعتکاری کم داره تابستون هم تعطیل هستن اما کار داخل شرکت سخته چون ساعت کاریش زیاده

عزیزم من ساعت کاریم 7 تا 5 بعدظهره شغل معلمی بله ساعتکاری کم داره تابستون هم تعطیل هستن اما کار داخل ...

بله 

اونقدر هم زیاد نیست ساعت کاریتون 

یه ساعد استراحت کنید وقتشو دارید 

من خواهرم از ساعت ۸ تا ۷ ساعت کاریشه 

خودش میگه میاد خونه استراحت میکنه شامشونم اکثرا یا همسرش درست میکنه یا از بیرون میگه بچه ها ساعت ۹ میخوابن ساعت ۴ بیدارشون یمکنهب ا هم صبحونه میخورن بازی میکنن و اینا 

شما هم میتونی وقتش که برا بچه میزاری رو برای صبح برنانه ریزی کنی 

بله  اونقدر هم زیاد نیست ساعت کاریتون  یه ساعد استراحت کنید وقتشو دارید  من خواهرم ...

4 صبح بیدار میشن؟ 🤔والا من خودم 5/30 بیدار میشم تا یخورده جمع و جور کنم و حاضر بشم 6 سوار سرویس میشم 7 باید کارت بزنیم و سرکارمون حاضر بشیم تا 5 بعدظهر دیگه بعد از 16 سال کار کردن بدن آدم کشش زود بیدار شدن نداره