سلام..بچه ها حدود ۹ماهی هست با آقایی آشنا شدم و رابطمون ۶ماهه جدی شده...اوایل خوب بود..داشت به دلم مینشست و بهش وابسته شده بودم وبهش ابراز علاقه کردم..ولی خب حرف ازدواج که میزد میگفتم بذار بیشتر آشنا شیم ممکنه به درد هم بخوریم یا نخوریم نمیشه بچگانه تصمیم گرفت..ولی تو این مدت اون علاقه ی نوپا به جای اینکه زیاد تر بشه کمتر شد..و فک میکنم تاثیر رفتار خودش بود.میدونم هر کسی رفتارای خوب و بد داره.من اصولا با اخلاقای مختلف کنار میام.ولی با ایشون نمیتونم..هرچی بیشتر شناخت پیدا کردیم من ازش دورتر شدم...خیلی دعوامون میشه با اینکه من کم پیش میاد با کسی دعوام شه..وقتی دعوامون میشه حرمتارو نگه نمیداره..یه حرفایی میزنه که خیلی دلم میشکنه تامدت ها تو ذهنم باقی می مونه اونم میفهمه ناراحت شدم ولی میگه اهل منت کشی نیستم..ناز کشیدن بلد نیست..من آدمیم که دوست دارم راجب مشکلات منطقی حرف بزنم تا حلش کنم این آقا ولی اینجوری نیست وقتی دارم حرف میزنم میزنه به مسخره بازی و جوابمو نمیده..همیشه از روی مشکلاتمون رد شدیم به جای اینکه حلش کنیم اونم بخاطر این که با من همراهی نمیکنه و منم سر خورده میشم..حرفای عاشقانه بهم زیاد میزنه ولی کارای رمانتیک انجام نمیده منم دست خودم نیست ناخودآگاه حسرت میخورم..بخاطر من مشروب نمیخوره و هروقت دعوامون شده تهدیدم کرده ک میره میخوره یا میگه منو بگو بخاطر تو از همه کارام دست کشیدم..به هرحال تا دعوامون میشه میخواد یکاری کنه که من دوست نداشته باشم تا باهام لج کنه..اصلا درکم نمیکنه و حتی اشتباهاتش و قبول نمیکنه..من واقعا به این رفتارا آلرژی دارم چون خودم اینجوری نیستم..بنظرتون اینا موضوعات قابل قبولی هست که حق داشته باشم باهاش کات کنم؟بخاطر این چیزا واقعا تصمیم گرفتم ازدواج نکنم باهاش..ولی نمیدونم درسته کارم یا قابل حل شدنه...از طرفی نگرانم باهاش کات کنم دلش بشکنه یا آهش دامنمو بگیره...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این فکرای الکی که اهش دامنمو میگیره بریز دور قرار بوده اشنا بشین همو بشناسین هیچ تعهدی ندادی که بزنی زیرش الان بهترین موقع واسه کات کردنه با این حرفای بی پایه و اساس اینده تو خراب نکن.
و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
با کسی ازدواج کن ک دلت رو شاد کنه ن فکر و غصه اتو بیشتر
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
بهترین کارو میکنی بیشتر خصوصیاتش براشوهر منه...الان باهم قهریم اینقدر لجبازه ک حد و حساب نداره...زندگیت میشه اعصاب خوردی مثل من ک دیوونم کرده با اداهاش و لجبازی هاش