2777
2789
عنوان

حس حسادت کمکم کنید

132 بازدید | 17 پست

خانوما بردار شوهرم چند سال دیگه دوماد میشه همش فکرم اینه نکنه جاریم خوشگل تر از من باشه و بیشتر تو دل خانواده شوهرم جا باز کنه نسبت بع من چیکار کنم اعتماد بنفسم بالا بره

من جاریم ازمن خوشگلتره ...اصلا حسادت ندارم بهش تازه تو زندگی از من جلوتره ...بیخیال بابا

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون تو دلشون جا باز کنه چی میشه؟

مگه مهمه؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من جاریم ازمن خوشگلتره ...اصلا حسادت ندارم بهش تازه تو زندگی از من جلوتره ...بیخیال بابا

منم از جاری بزرگم  یکم سرم 

ولی خب دلم نمیخاد یکی بیاد از من سر باشه میخام این حسو نداشته باشم و خودمو باور داشته باشم و به چشم خودم و شوهرم بهترین باشم اگه راه حلی دارید لطفا کمکم کنید 

حالا اون تو دلشون جا باز کنه چی میشه؟ مگه مهمه؟

بقیه که برام مهم نیستن مثل خاهر شوهر برادرشوهرای دیگم ولی مادر شوهر و پدر شوهرم خیلی دوسم دارن میخام همیشه همینجوری بمونه

منم از جاری بزرگم  یکم سرم  ولی خب دلم نمیخاد یکی بیاد از من سر باشه میخام این حسو نداشته ...

حال که خیلی مونده زن بگیره برادر شوهرت...شایدم قیاف اش معمولی بود جاری آینده ات

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔
بقیه که برام مهم نیستن مثل خاهر شوهر برادرشوهرای دیگم ولی مادر شوهر و پدر شوهرم خیلی دوسم دارن میخام ...

هرکسی جای خودشو داره، برای اتفاقات آینده غصه نخور

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
حتی اگه سر شدم میخام اعتماد بنفسمو بالا ببرم بنظرتون چیکار کنم

خب همیشه به خودت برس ولی افراط نکن....خیلی ضایع بهش حسودی نکن که همه بفهمن کلا بگو بخند تو جعمشون .اصلا  هم از ش نپرس کجا میری آراییشگاه یا لباسات کجا میخری