2777
2789

تو ازمايش هورمون اف اس اچ كه براي ذخيره تخمدانه نبايد بالا تر از سي باشه ميگن يعني ياعسگي زود رس مال من چهل و سه بود يعني من ياعسه شدم😭😭😭همش بيست سالمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر متخصص زنان باید تشخیص بده😕

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

نمیدونم گلم باید متخصص بگه

استرستو درک میکنم اما لطفا دیگه قسم نده عزیزم

کسی بلد باشه جواب میده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پریود نمیشی؟

زنی ک پریود میشه هیچ مشکلی نداره الکی خودتو داغون نکن

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

سلام عزیزم

ما توی آموخته هامون بارها و بارها شنیدیم

توسل به بزرگان با اجازه ی پروردگار موجب استجابت دعا میشه

عزیز دلم آروم باش چون بی تابی چیزی رو بهتر نمیکنه

همین الان بلند شو.....

اسم چهل تا شهید رو روی برگه بنویس 

بهشون متوسل شو

هرروز به ترتیب براشون صدتا صلوات بفرست

با توجهو آرامش

منتظر برآورده شدن باش🙂

نمیدونم گلم باید متخصص بگه استرستو درک میکنم اما لطفا دیگه قسم نده عزیزم کسی بلد باشه جواب میده

به خدا اصلا تو حال خودم نيستم همش دارم اشك ميريزم زندگيم رو هواست ببخشيد😭

[QUOTE=192426167]سلام عزیزم ما توی آموخته هامون بارها و بارها شنیدیم توسل به بزرگان با اجازه ی پروردگار موجب استجاب ...[/QUOTE به خدا همه توكلم به خدايت همش قداش ميزنم😭😭

به خدا اصلا تو حال خودم نيستم همش دارم اشك ميريزم زندگيم رو هواست ببخشيد😭

ان شاءالله همه چیز ردیف بشه عزیزم توکل به خدا 🙏

الهی امام حسین خودش برات دعا کنه💚

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹