2777
2789

اولین بار یکی توی راه‌پله با خاهرشوهرم دیدم 

ساختمونمون دوطبقه است

بعد شوهرم یکی تویدستشوی دید 

بعدش چشمتون روز بدنبینه یشب خاب بودم احساس کردم چیزی رو ستمه نگاه کردم😱دیدم یه سوسک (حالا بزرگم هستن کثافتها) داره از ارنجم میاد به سرعت به سمت بازو وم هیچی دیگ جیغ و داد و فریاد با شوهرم بلند شدیم برقا و روشن کردیم و به سختی کشتیمش خیلی فرزن بعد یکی دیگه هم دیدیم اونم کشتیم 

تا دیشب دوباره یکی تودستشویی دیدم ولی نتونستم بکشمش رفت تو راهپله😖😖😖

حالا بگید چکار کنم؟ از کجا میان عوضیا؟ 

چکار کنم دوباره نیان؟ علتش چیه اصا

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسکای بزرگ از چاه میان و بیرون. درز پنجره در دیوار هر درزی ک خلاصه هست بپوشنید کانال کولر توری بزن. سم خارجی محلول دز آب‌ بگیر قاطی کن طبق دستور با اب شب بریزید تو چاه های سینک و حمام و توالت خالی کنید و در چاه ها رو ببندید و اب باز نکنید. اسپری بایو کیل گیاهیه مخصوص. سوسک بگیر بزن بالا و زیر کابینت ها و پشت در و زیر مبل و تخت و کمد تا تضمینی تمامه 😁

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
فقط سم امحا و افنا

آخه مادرشوهرم گفت امحا برای سوسک ریزاست

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇
خونتون سوسک خیزه 😁

یعنی چی سوسک خیزه🤪

از این ایران دی اچ ها بگیرید. سم به درد نمیخوره

چی هست 

آخه مادرشوهرم گفت امحا برای سوسک ریزاست

فرقی نداره، میخورن میمیرن، چه ریز چه درشت

دور در دستشوییتونو درز گیر بذار اگه از دستشویی میان، توی چاه سم بریز، اگه از راه پله میان دور در ورودیتونو درزگیر بزن توی راه پله سم بریز