2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا هرکس که میدونه بیاد خواهشا سوسک😖

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 36 پست
اگه بزرگن از توی فاضلاب میان. توی چاه کمی سم بریزید. همچنین قلم سوسک و این چیزا بزنید گوشه کنار خونه

قلم سوسک چیه منظورت تله هست

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

برای دستشوی از این چاه بندا بگیرین چتدشه ولی سوسک دیگه نمیاد بالا پنجرهاتونم و کولرو توری کنین.اگه زیر درتونم بازه از این توری خشکا که سفتن زیرش بزنین از بیرون نیاد‌

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل گچ میمونه گچ های موقع مدرسه یادته؟ از اوناس میکشی دور خونه ولی برا سوسک خیلی کم عمل میکنه مورچه رو خوب ریشه کن میکنه اونا

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

دست شوییت چاه بست داره؟؟

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
سوسکای بزرگ از چاه میان و بیرون. درز پنجره در دیوار هر درزی ک خلاصه هست بپوشنید کانال کولر توری بزن. ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت 😘😘😘😘

ما چاه دسشوییمون در داره ولی قشنگ جفت نشده و کناره هاش بازه وقتی سم زدم اونو چجوری بپوشونم؟ 

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇
مرسی عزیزم از توضیحاتت 😘😘😘😘 ما چاه دسشوییمون در داره ولی قشنگ جفت نشده و کناره هاش بازه وقتی سم ...

نمیخواد بپوشونی اگ کل ساختمون سم بزنید تو چاه دیگه نهایت ماهی دو ماهی یکی نیمه جون برسه ب توالت 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
دست شوییت چاه بست داره؟؟

چاه بست داره ولی قشنگ جفت نشده کناره هاش خیلی بازه😖

چاه بست داره ولی قشنگ جفت نشده کناره هاش خیلی بازه😖

خب اول چاه بست خوب بزن.از همونجا دارن میان بیرون

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
نمیخواد بپوشونی اگ کل ساختمون سم بزنید تو چاه دیگه نهایت ماهی دو ماهی یکی نیمه جون برسه ب توالت  ...

خدا کنه 😘😘😘

خب اول چاه بست خوب بزن.از همونجا دارن میان بیرون

چند بار عوض کردیم همشون همینن فکنم سنگ دسشوییمون زیادی کوچیکه