2777
2789
عنوان

واقعا ک بی فرهنگن بعضیا😐

176 بازدید | 16 پست

دیروز رفتم پیش دختر خالم من متاهلم اون مجرده 

بحث شوهر شد گفت برام خاستگار اومده خوشحال شدم و از اونجایی ک من بخاطر اینکه شر نشه تو هیچ بحثی دخالت نمیکنم گفتم مبارک باشه دیگه هیچی نپرسیدم کلا سرم تو کار خودمه 

بعد انگار منتظر بود من یچیزی بگم گفت ک خونه داره ماشین داره کار داره خلاصه شروع کرد تعزیف کردن منم ابراز خوشحالی میکردم چیزی نمیگفتم 

یهو گفت یچیزیو میدونستی  گفتم نه چیو گفت شوهرت قبلا خاستگارم بوده😑😐اخه شوهر من کلا تو زندگیش یبار رفته خاستگاری اونم خاستگاری من بوده😐اینو همه فامیل میدونن

بعد گفت اره اول اومد واسه من بعد واسه تو 

گفتم خوب بسلامتی خندیدم 😂

گفت نخند جدی گفتم منم گفتم عه عه خوب الان چیکار کنم میگی😐

گف همینجوری خواستم بدونی

من بروی خدم نیاوردم چون کلا این چیزا به انگشت کوچیکمم نیست 

میخواستم دیگه برم خونمون رنگ زدم به شوهرم گفتم من دارم میام خونه چون صدای گوشی بلند بود اونم میشنید چی میگیم شوهرم گفت نه نه نیایا گرمه هوا اذیت میشی وایسا ربع ساعت دیکه میام دنبالت 

اقا اینو شنید انگا اتیش انداخته باشم تو جونش وایساد با مامانش دعوا کردن زیر میزی 

منم دیگه با خودم عهد بستم با این ادم قطع رابطه کنم 😊

همه چیو هم ب شوهرم گفتم گفت دیکه نرو خونشون 

عقده ای😐💔

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بودید جوابشو میدادید یا ولش میکردید

جوابشو نده بزار همچنان بسوزه😐😂✌

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

همون کار عاقلانه رو تو کردی 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

منم یه دخترخاله دارم به همه گفته شوهر من خخاستگارش بوده.. منم باهاش قطع رابطه کردم شوهر تورو نمیدونم اما شوهر خودمو مطمئنم اگه خاستکار همه عالمم دفته باشه به این حتی نکگاهم نکرده... بعضیا به شد حسود و عقده این..

حالا شوهرت گف خاستگارش بودم یا ن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
فکر کن‌ید یکی بیاد بگه شوهرتون قبلا خاستگارم بوده و همچنان اصرااار کنه 

تازه ماله تو که خوبه ماله من کینه هم از من به دل گرفته به کل شهر گفته من بهش خیانت کردم زنه شوهرم شدم.. یعنی خودش تو تصوراتش یه چیزی ساخته گندشم کرده به همه هم گفته خودشم باور کرده...    

حالا منو بگو هر کی بهم میگه میگن خوب چرا همون موقع به من نگفته که خاستگارشه که من زنش نشم گذاشته ما عروسی کنیم بعدش یادش افتاده شوهر من خاشتکارش بوده....