2777
2789

پروندتون تو چه زمینه ایِ؟؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تهران میشناسم مشهد کسی رو نمیشناسم، ولی اینقدر کارش عالیه که بنظرم ارزششو داره که هزینه سفرش رو بهش بدید بذاریدش روی پروندتون

اگه خواستی بگو شمارشو برات بفرستم 

سلام عزیزم . بنده برای طلاق خودم خیلی دنبال یه وکیل خوب میگشتم . چند بار هم وکیل عوض کردم چونکه نمیتونستن کارای طلاق و مهریه من رو به خوبی انجام بدن و فقط طولش میدادن و هزینه ی بیشتری میگرفتن .تا اینکه از یکی از دوستام راجع یکی از وکلایی ک متخصص هستن در زمینه طلاق و خیلی معروف هستن شنیدم . باهاشون تماس گرفتم و خیلی راحت و کم دردسر هم مهریه رو گرفتم هم طلاقمو . شماره همراهشونو میزارم براتون . حتما سر بزنید اگه مشکل طلاق یا مهریه داشتید .

۰۹۱۲۹۲۱۵۲۵۸ 

آقای دکتر صفاکیش، دکتر عابدی، دکتر فیاضی، دکتر خدابخشی، دکتر میرزاجانی ،دکتر بخشنده وکیل خوب توی مشهد خیلی زیاده، اینا معروف هستن، اگه وکیل معروف و عالی مد نظرته ولی اگه هزینه برات مهمه که دنبال وکیل عالی و معروف نرو، یه وکیل معمولی بگیر ، شانسیه دیگه یا موفق میشی یا پولتو حروم کردی!!