2777
2789
عنوان

من دیگه خسته شدم

86 بازدید | 8 پست

من ده سال خونه پدرشوهرم زندگی کردم واحد جدا بودیم ،تو این ده سال بالای هزار بار گفتن اینجا برای شماست،ما از یه ویرونه تبدیلش کردیم به خونه،البته من…

من درآمدم از شوهرم خیلی بیشتره و کل خرج خونه و …با منه چون اصلا درصدی نیست که بخوام ازش چیزی بخوام،ولی من خیلی اشتباه کردم،طلاهامو دادم بهش همه پولمو اونجا خرج کردم فکر میکردم برای ماست…

ما سر یک سری مسائل مالی به شدت به مشکل خوردیم جوری که همسرم روز دوم ماه هیچ پولی نداره،سر همین همیشه دعوا داشتیم،یکسال مدام وهربار قول میداد درستش میکنه….

🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما تو این یکسال اصلا درست نشد 

این که میگم یکسال دیگه خیلی اوضاع خراب شده بود،منم دیگه تحملم تموم شده بود ،علاوه براینا تو دعوا چون من کم نمیارم دست بزنم داره،

تا اینکه یک روز دعوامون اوج گرفت و به هر طریقی گفتن ازینجا بلند شین…

من که میخواستم جدا شم کلا،ولی خب دخترم و از طرفی این همه سال زندگی رو نمی‌دونم چیکار کنم 

🦋

الان جابجا شدیم ،

ولی دعواهامون تموم نشده 

چون من نمیتونم باور کنم این کاری که با ما کردن رو،

همسرمم با اینکه همش از خانوادش میناله باز تا اسمشونو میارم دعوا راه میندازه 

امشب باهم باز دعوامون شد و با پاش زد تو سرمو گوشم خون اومد 

اونم جلوی دخترم 

🦋

نباید الان این تاپیکو میدیدم ...امشب ب شدت کفریم از دست شوهرم از هرچی مرده بدن میاد ...آدمای مزخرف و خودخواه و خانوادهدوست 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
نباید الان این تاپیکو میدیدم ...امشب ب شدت کفریم از دست شوهرم از هرچی مرده بدن میاد ...آدمای مزخرف و ...

خیلی حالم بده 

نمی‌دونم باید چیکار کنم 

میتونم خودم بروم از صفر شروع کنم ولی اگه دخترمو بگیره چی 

همش میگه من عاشقان ولی تو رفتار اینجوری نیست

🦋