2777
2789
عنوان

تو سل به حضرت عبدالعظیم

321 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

امروز روز شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم هست انشاءالله به حق این دو بزرگوار خدا فرج امام زمان را برسونه و همه حاجت روا بشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

التماس دعای فراوان 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
حضرت حمزه کیع !😐

عموی پیامبر صلی الله علیه و آله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
برادر حضرت امام رضا  

حرم شاه عبدالعظیم حسنی و حضرت طاهر و حضرت حمزه بغل هم هستش

اولی از نسل امام حسن مجتبی و دومی از نسل امام سجاد و سومی از نسل امام کاظم هستن

و حمزه سیدالشهدا عموی پیامبر هستن

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
برادر حضرت امام رضا 

نه عزیزم.حضرت حمزه عموی پیامبر که تو جنگ احد شهید شدن و مقام بالایی دارن

الهی آمین اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤ الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها عجل لولیک الفرج🌻     
نه عزیزم.حضرت حمزه عموی پیامبر که تو جنگ احد شهید شدن و مقام بالایی دارن

بله عزیزم ببینی کامنتم رو اصلاح کردم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند