2789

سلام 

پسرم روز چهارشنبه گذشته به دنیا اومد .با وزن ۲۸۵۰ 

روز جمعه که مرخص میشدیم زردیش ۸ بود .پزشک اطفال گفت اشکالی نداره اما مادر شوهرم بهش ترنجبین میداد . گفتن روز یکشنبه مجددا تست کن که ۹.۵ شده بود .

ایندفعه بردمش دکتر دیگه و گفت قطره بیلی ناستر بهش بده . دادمش تا سه شنبه که گفتن برا تست بیا . ۱۱ شده بود ! بازم گفتن چون نوزاد شش روز میشه این عدد اشکالی نداره . اما من یه دکتر دیگه بردم که قرص داد . گفتن فردا یعنی پنج شنبه که‌میشه روز هشتم بیا . خیلی نگرانم . 

قرض هر ۱۲ ساعت یک چهارم باید حل کنم بهش بدم‌که هر وقت میدمش نفسش تو سینه انگار می شکنه. نمیدونم چرا ! 

میترسم خیلی . حتی دست بزرگترها هم همینطور میشه . 

میگن زردی نوزاد تا روز دهم همینطور بالا میره و بعدش خودش پایین میاد! من نمیدونم چیکار کنم .

از الان نمیخواستم بچه م قرض و دارو بخوره . خیلی نگرانم. بگید چیکار کنم؟! میترسم‌هی بالاتر بده و اوضاع وخیمتر بشه. 

ممنون‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ب پسرم ۱۳ بود ....مرتب بهش شیرررر میدادم و قطره بیلی ناستر هم ب موقع میدادم....به بدنش با پنبه عرق کاسنی میزدم....خودم چیزای خنک میخوردم....یه دو قطره شیره خشت و ترنجبینم ب پسرم دادیم

عزیزم بچه من زردی نداشت ولی اطرافیان همه بچه شون با مراقبت خوب شد از قرص و دارو هم نترس قطره ویتامبن قطره دلپیچه اگه رعلکس داشته باشه امپرازول اوففف یه عالمه دارو باید بدی همه بچه ها میخورن شیرهشک نمبدی؟ شیر زیاد زردی رو زود خوب میکنه

زردی بالای ۱۵ باید بذاری توی دستگاه‌ 

من برای دخترم دستگاه اجاره کردم سه شب توی خونه... خودتم عرق کاسنی بخور. بدنش با کاسنی ماساژ بده نی نی رو... اول باورش رو دربیار بالاتنه بعد بلوزش رو بپوش پاهاشو ماساژ بده...کامل لخت کنی ممکنه سرما بخوره...