2789
عنوان

مامان های نی نی دار خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست

عزیزم زردی پسرت بالا نیست نگران نباش من پسرم وقتی به دنیا امد ۱۶ بود زردیش چند روز اولم همش بالا پایین میشد بهشم چیزی ندی عیبی نداره فقط سعی کن بهش زیاد شیر بدی روزی یه وعده هم شیر خشک بده تا تکرر ادرار داشته باشه و مدفوع زیاد بکنه چون اینطوری زردیش زودتر دفع میشه زردیم همش به خاطر اینکه هنوز خوب کبدشون تکامل پیدا نکرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه بچت شیر خودتو میخوره چیزای خنک مخصوصااااا عرق کاسنی زیاااد بخور ک از طریق شیرت ب بدن نی نیت برسه،اینکه میگم خودم تجربه کردم پسرم تا یازده رفت ولی با عرق کاسنی و چیزای خنک پایینش آوردم،در ضمن ب نی نیت زیاد شیر بده،انشاا...خوب میشه عزیزم

زردی بالای ۱۵ باید بذاری توی دستگاه‌  من برای دخترم دستگاه اجاره کردم سه شب توی خونه... خودتم ...

من دخترم ۱۰ بود دو شب گزاشتیم کامل اومد پایین 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اگه شیر خودتو میدی خودت چربی اینا نخور 

اب قند با یه ذره عرق کاسنی بده بچت بخوره هرجی بیشتر جیش کنه زودتر از بدنش دفع میشه 

بدنشو اب نزن سعی کن با عرق شاطره بشوری خنکه 

البته اگه دماش زیاد بود و سرد بود یه ذره گرمش کن 

با پنبه بکش ب بدنش 

قطره بیلی ناستر هم ک میدی ان شاءالله زود خوب میشه 

دکتر نگفت زیر دسنگاه باشه؟

فاویسم نبود؟

سلام منم دخترم زردی داشت و دوروزه دو دستگاه بود 

ولی باز آوردمش خونه دیدم زرد شده قرص دادم بهش تا خوب شد

اما اگه برگردم ب عقب دیگه ن دکتر ون دارو ن قرص نمی‌دم 

خیلی از نزدیکان و آشنایان سراغ دارم ک بردن دکتر سنتی ی تیغ کوچیک رو لاله گوش بچه میزنن ی قطره ک‌خون میاد زردیش هرچقدر هم زیاد باشه رفت میشه

راجبش تحفیق کن و انجام بده پشیمون نمیشی

اصلا هم درد نداره بچه خواب هم باشه بیدار نمیشه آنقدر ک سطحی میزنن تیغ رو

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
شیرم زیاد نیس. شیرخشک بیشتر میخوره . خودم انقد خنکی خوردم درد قفسه سینه شدم .پسر من مدفوعش شده زرد ...

مدفوع باید زرد باشه طبیعیه عزیزم. تا وقتی شیر میخوره فقط زرد باید باشه. 

شیرم زیاد نیس. شیرخشک بیشتر میخوره . خودم انقد خنکی خوردم درد قفسه سینه شدم .پسر من مدفوعش شده زرد ...

عزیزم بچه خواهر شوهرم مادرشوهرش کلم پیچ گرفت یکم تو اب گذاشت برگهاش که باز شد و یکم نرم اورد با برگ هاش دور بچه پیچوند و قنداقش کردن یک ساعت دو سه بار اینکارو کردن ب لطف خدا کلا ی شب زیر دستگاه بود و درس شد برات دعا میکنم فقط نگرانیت رو شیرت تاثیر میذاره بیخیال باش همه این دوران رو دارن

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
عزیزم بچه خواهر شوهرم مادرشوهرش کلم پیچ گرفت یکم تو اب گذاشت برگهاش که باز شد و یکم نرم اورد با برگ ...

امروز رفتم تستکردن ۷ شده بود. خدا رو شکر اومده پایین 

فقط دکتر گفت اگه دیدی تا یکهفته رنگش زرد میشه و باز طبیعی میشه ،باید آزمایش عفونت ادرار و تیروئید از نوزادت بگیریم  .