2777
2789
يعني الان واسه من تا اخر ميمونه؟؟؟؟؟؟پس ميگن٦ماهه عمرش دروغه؟من ترميمم نرفتم شما ترميم رفتي؟

من ترمیم اونی ک میگم مال ۵ سال پیش بود و ی کم پایین اورد بود اخر ابروم نرفتم با اینک یه جلسه ام ریمو کردم الان ی خط خیلی کمرنگی معلومه از اون ب بعد شد ک دیگ اصن نرفتم ابروم کاری کنم از تاتو اینا ام خوشم نمیاد اصن :( ردش در هر صورت میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي چقد حالم بد شد ترميم نرفتم ممكنه زودتر پاك شه؟ب موهاي ابروهات اسيب زد؟

من تا قبل ۴ سال پیشم مدام هر سال هر دو سال میرفتم یا سایه میزدم ابروم یا هاشور بعدم ک میکرو و اینا اومد کلن اینکار باعث میشه ابروت بریزه من ک نداشتم ولی همون ی کمم باعث شد بریزع االان ک نمیرم ابروهام پرتر شده ن اونقد ولی از قبل خیلی بهتره

من تا قبل ۴ سال پیشم مدام هر سال هر دو سال میرفتم یا سایه میزدم ابروم یا هاشور بعدم ک میکرو و اینا ا ...

خب اينطور ك شما ميگين قبلنا تتو كردين سايه زدين بعد روش ميكرو كردين ك الان٤سال مونده من تازه براي اولين بار ميكرو كردم ترميمم نرفتم خب ماندگاري شما بخاطره اون تتو سايه و اينا بودع ديگه درسته؟

خب اينطور ك شما ميگين قبلنا تتو كردين سايه زدين بعد روش ميكرو كردين ك الان٤سال مونده من تازه براي او ...

نه خوب قبلیا مثلن اولین بار سایه زدم یادمه سایه امم روشن زدم قهوه ای روشن دو سال گذشت بعد رفتم هاشور کردم چون تیره زدی ب نظر من تا یکسال هست 

مدلشو دوست نداری ؟؟؟؟؟

من تا قبل ۴ سال پیشم مدام هر سال هر دو سال میرفتم یا سایه میزدم ابروم یا هاشور بعدم ک میکرو و اینا ا ...

شما تتو داشتين بعد رو تتو ميكرو زدين خب باعثموندگاريش شده لابد خيلي رنگ زيره پوستتًن بوده هر سال تزريق كردين من اولين بارمه شايدبره درسته؟ترميمم نرفتم 

نه خوب قبلیا مثلن اولین بار سایه زدم یادمه سایه امم روشن زدم قهوه ای روشن دو سال گذشت بعد رفتم هاشور ...

من ابرو زياد داشتم پشت ابرو نداشتم گفتم فقط پشت ابرو بنداز همرو برداشت زد سياه شده توش خطاش توش ي جورين تو افتاب رنگ برق ميزنه بدم مياد ميخوام ابروهاي خودم باشه حالم بهم ميخوره ازش خيلي زشتم كرده قيافمو زشت كرده بهم نمياد ي سري حاهاش خيلي كمرنگ شده معلوم نيس ي سري جاهاش خيلي پررنگ مونده 

واي چقد حالم بد شد ترميم نرفتم ممكنه زودتر پاك شه؟ب موهاي ابروهات اسيب زد؟

من خواهرم انجام داد دستی همین دو هفته پیش حمام رفت پاک شد حالا قراره بره ترمیم خیلی قشنگه ک چرا پشیمونی 

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...

من دارم دوره شو میگذرونم

رنگایی که ما استفاده میکنیم گیاهی و اورگانیک و بسیار گرونن

بسته به جنس پوست بین شش ماه تا یک سال و نیم دو سال ماندگارن

ترمیم نری هم که زودتر میره

پوستت چرب باشه هم زودتر میره

البته من در مورد رنگای خودمون اینو میدونم چون کاملا گیاهین و فلز سنگین ندارن که ماندگار باشن رنگای دیگه رو نمیدونم

البته حالا شاید یه سایه های خیلی کمرنگی بمونه ولی در کل ماندگار نیست رنگای اصل فی

🌷