2777
2789
شما تتو داشتين بعد رو تتو ميكرو زدين خب باعثموندگاريش شده لابد خيلي رنگ زيره پوستتًن بوده هر سال تزر ...

نه من سایه زدم و هاشور خوب اونایی ک‌قبلن‌زدم رنگش روشن بود اسی عزیز ابروت چرب کن مدامم اگه میتونی رو ابروهات رنگ بزار اونجاهایی ‌ک خط انداخت رنگم باعث میشه تتو بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم دوره شو میگذرونم رنگایی که ما استفاده میکنیم گیاهی و اورگانیک و بسیار گرونن بسته به جنس پو ...

واقعا؟اينجام رفتم ميگفت رنگام اصله تو اكادمي ام و....الان دوماهه ترميمم نرفتم يعني واقعا ميره؟حالا انصافا توروخدا راست بگين ب موي ابرو اسيب نميزنه؟

ببینم عکسشو بستگی به فشار دست و‌جنس رنگش داره، واسع من ک جای بد رفتم بعد ۶ سال هنوز نارنجیه سه ساله ...

٦سال همين قلم دستيا بود يانه برقي تورو خدا اگه قلم برقي كردين ٦سال مونده نگين خالم بد ميشه من با قلم دستي انجام دادم 

واقعا؟اينجام رفتم ميگفت رنگام اصله تو اكادمي ام و....الان دوماهه ترميمم نرفتم يعني واقعا ميره؟حالا ا ...

من خودم هنوز وارد نیستم که همه چیزو دقیق بدونم

همه خب میگن رنگمون اصله و اصله واقعا اما مارکشم مهمه

الان رنگ فی تیوپش اندازه یدونه انگشته یک و پونصد قیمتشه

مارکای دیگه هست سیصد چهارصد

رنگای فی اینجوری که میگن باعث ریزش ابرو که نمیشه هیچ تازه پیاز مو رو هم تقویت میکنه و باعث پرپشتی میشه البته اگر پیگمنتر درست کار کنه و به پوست آسیب نزنه

در مورد ماندگاریشم همون که بهت گفتم اگه پوستت خشکه ماندگاریش بیشتره اما اگه چربه و ترمیم نری قاعدتا باید کمرنگ بشه خیلللی

اصلا حسن فیبروز آسیب نزدن به پوست و ماندگاری پایینشه 

🌷
اگه ابرو داري ابدا اصلا نرو مداد بزن حالت بده دوماهه دارم گريه ميكنم 

ابروهای خیلی کم پشته . زود نامرتب میشه باید تندتند آرایشگاه برم هم اینکه با مداد پررنگ میشه. چرا اخه؟ دوست من کرده بود خیلی خوشگل بود من دوسداشتم

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍