2777
2789

تو هیچ دوره ای از زندگی دستمو نگرفته و همیشه من خار بودم تو کودکی تو نوجوانی تو دوران مدرسه تو زمان نامزدی زمان ازدواج تو بچه داشتن و....

همه ی دوران زندگیم تو این ۲۴ سال مثل زهر گذشته برام و رنگ خوشی ندیدم آخه چرا ب کدامین گناه ؟ همسن های من خونشون از من رنگی تره؟ 

هیچوقت برام خدایی نکردی هیچوقت 

خیلی نامردی به خودت قسم خیلی نامردی💔

منی ک تو این سن حتی حسرت یه لباس عروس ساده موند ب دلم 💔

خدایی نکردی برام هیچوقت هیچوقت هیچوقت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عینکتو تمیز کن تا بتونی جور دیگه ایی ببینی که خدا  همیشه کنارت بوده 

خیلی از جاها دستتو گرفته و خودت یادت نیست!

خون هیشکی از دیگری رنگین تر نیست 

فقط نسنجیده عمل میکنیم

اشتباهات خودمونو به پایه خدا مینویسیم

تفکر !

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
نامرد ترین و  بی معرفت ترینه

نگوووو خواهشن

میدونم دلت خونه از این بدبختی 

..

یه روز یه اتفاق خوب میفته تو زندگیت و...

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃 

منم بهش میگم گناه من چی بود ک همه خوشبخت شدن من نشدم...هرکی هرچی خواست نگفته بهش دادی... منی ک مهمترین چیزای زندگیم ک همه آدما ب طور طبیعی دارنش رو التماست کردم ندادی....میگم مگه چن سال قرار بود تو این دنیای ب قول خودت فانی زندگی کنم ک این همه درد و بدبختی بهم دادی...مگه چن سال جوونم ک نزاشتی جوونی کنم....مگه من چیکارت کرده بودم...چی میشد جلو اتفاقای بد زندگیم رو می گرفتی مگه من بنده ت نبودم

چطور میتونی ببینی دارم پر پر میزنم پریشونم بی قرارم غمزده م و کمکم نکنی رحمم نکنی

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
هیچوقت نبوده هیچوقت  هیچوقت برام خدایی نکرده

بنده هایه نا شکری هستیم 

فقط خدا رو در لحظاتی خدا میدونیم که گره از مشکلاتمون وا کنه!

در حالی که اعتماد نمیکنیم‌مشکلاتمونو به خدا بسپاریم که خودش حل کنه :)

در حالی که خدا حواسش به بنده هاش هست و در هر لحظه کنارشونه 

درست تصمیم بگیر 

عقلتو به کار بنداز 

شکر گذار باش 

و اعتماد کن به خدا 

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤

چیزهایی که تو این دنیا نداده مطمن باش هزاران برابر بهترش رو تو اون دنیا میده.اونوقت خیلی هایی که تو این دنیا خوشبخت ترین و ثروتمند ترین بودن میخواستن جای تو باشن و تو این دنیا هیچی نداشته باشن اما اونور داشته باشن.ما چون هنوز اونور نرفتیم و ندیدیم این دنیا رو خیلی جدی گرفتیم

نگوووو خواهشن میدونم دلت خونه از این بدبختی  .. یه روز یه اتفاق خوب میفته تو زندگیت و...

نمیخام دیگه لعنت به اون روز 

وقتی الان ب  اون روز خوب نیاز دارم چرا نمیاد الان دلم یه معجزه میخاد از طرف خدا چرا نیس پس کجاست

خیلی نامرده

منم بهش میگم گناه من چی بود ک همه خوشبخت شدن من نشدم...هرکی هرچی خواست نگفته بهش دادی... منی ک مهمتر ...

آخ حرف دل منو زدی واقعا وقتی الان شوق و ذوقشو دارم بهم نمیده بعدا نمیخاااااام  

چیزهایی که تو این دنیا نداده مطمن باش هزاران برابر بهترش رو تو اون دنیا میده.اونوقت خیلی هایی که تو ...

نه ببین اون آدم خوشبختی که همه چیز داره تو این دنیا چون دغدقه ای نداره ناشکری هم نمیکنه اما منی ک از بچگی خار و خفیف بودم و زیر منت هر روزم با ناشکری و کفر میگذره بعد من میشم آدم بد اونم میشه آدم خوبه و میره بهشت منم ک هم این دنیای جهنم هم اون دنیام