بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید
سلام عزیزم من پزشک نیستم ولی زبانم خوبه. به نظرم با توجه به معنی کلماتی که پیدا کردم مورد شما سرطان نیست چون نوشته توده های چربی و التهاب عفونی در نمونه برداری از سینه چپ . ولی بازم تاکید میکنم من دکتر نیستم . بالاخره این چیزا نیاز به دانش پزشکی داره . انشاالله که خیره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نگا تو سینه خیلی هامون توده هست خیلی خیلی درصد کمشون سرطانی ان که اونم خدا رو شکر این روزا درمان داره
منم پزشک نیستم نمیدونم ولی اسم توده بدخیم اصلااا ندیدم
عزیزم بعد از اینکه بچه رو از شیر میگیرن من دیدم خیلی ها سینه شون عفونت و چرک و التهاب پیدا میکنه. نگران نباش. باید شیر تخلیه کامل بشه بمونه دردسر داره.
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»