2777
2789
سلام دوستان، به نظر شما اگر کسی یه کنسرو لوبیا چیتی که هنوز خیلی مونده تا تاریخ مصرفش تموم بشه رو، یه بار به همون روش مرسوم 20 دقیقه ای در آب بجوشونه ولی بازش نکنه و بعد از یک ماه دوباره بجوشوندش و این بار بازش کنه و استفادش کنه، خطری داره؟ ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز این کار رو نکنید.کنسرو بعد از جوشاندن باید فورا از ظرفش خارج بشه. خیلی خطرناکه
باید قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز کنی که اگر روزی افتاد و شکست، همه جا عطر گل یاس پراکنده شود... "دکتر محسن فاطمی"
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792