سلام دوستان، به نظر شما اگر کسی یه کنسرو لوبیا چیتی که هنوز خیلی مونده تا تاریخ مصرفش تموم بشه رو، یه بار به همون روش مرسوم 20 دقیقه ای در آب بجوشونه ولی بازش نکنه و بعد از یک ماه دوباره بجوشوندش و این بار بازش کنه و استفادش کنه، خطری داره؟ ممنون.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یه کنسرو که یه بار جوشیده بعد به مدت یک ماه مونده مصرف نشه بهتره...قیمت یه کنسرو مگه چقدره...بهتر از هزینه بیمارستان و عذاب مسمویت کشیدنه...بنداز دور