2777
2789
عنوان

علائم بــــــــارداری 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 66 پست
تویک‌سریال‌تلویزیون‌،خانمه‌‌‌پراشتها‌بود‌‌،غذای‌همسرش‌ هم‌میخورد‌بعد‌که‌رفت‌دکتر‌‌ فهمید‌بارداره😄 ...

ممنون😅

دعام کن عزیزم

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله که بارداری فردا تست بزن ان شاءالله مثبت میشه برای منم دعا کن منم باردار باشم 🙏🙏

انشالله خدا ب هردومون نظر کنه

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
من سر هر سه تا بارداریم فقط علایم پریود رو داشتم دل درد و کمردرد که مثبت شد

منم دل درد دارم 

و الان کمر دردم وقتی رو شکم میخوابم بیشتر شده 

سینه هامم خیلی درد میکنه 

همه علائم تورو داشتم و باردار بودم اون قسمتی هم که گفتی راه میرم زیر دلم درد میگیره درسته منم فکر میکردم زیر دلم یه چیزی هست.انشاءالله که بارداری،فقط من12روز بعد تاریخ پریودیم فهمیدم باردارم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
همه علائم تورو داشتم و باردار بودم اون قسمتی هم که گفتی راه میرم زیر دلم درد میگیره درسته منم فکر می ...

واااای خدا 

من حس میکردم یه چیزی تو شکمم جا به جا میشه و درد خفیف همراش بود 

با وقتایی ک خم و راست میشم 

من علائمی که شما دارین رو داشتم الان ۲۴ هفتمه تنها علامتی که صد درصد مطمعن شدم باردارم سینه درد داشت ...

مال منو دست ک میذارم درد میکنن بیشتر چپ 

نوک هر دوشون هم درد داره

نوک سینه هامو حس میکنم اون خط ها دارن باز میشن 

تکررادرار هم داشتم

منم تا اب و هندونه اینا میخورم زودی جیش دارم 

ببخشید البته