2777
2789
عنوان

علائم بــــــــارداری 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 66 پست
پس مبارکه عزیزم

خدا از زبونت بشنوه عزیزم 

بنظرت پس چرا بی بی چکم منفی شد 4 روز پیش

اخه از بعد پریودم و عکس رنگی هم مرتب یک شب درمیون نزدیکی داستم تا هفته پیش

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از زبونت بشنوه عزیزم  بنظرت پس چرا بی بی چکم منفی شد 4 روز پیش اخه از بعد پریودم و عکس رن ...

عزیزم تا موعدت نرسیده نباید انتظار مثبت داشته باشی. شاید بعضیا زودتر نشون بده ولی نرمالش اینه که روز موعد یا دیرتر نشون بده. چون بستگی به روز لقاحت داره که اونم فقط خدامیدونه کیه. درسته یه شب درمیون اقدام بودی. ولی تصادفش با تخمکت واقعا غیر قابل پیش بینیه. توکلت به خدا باشه. اصلا به علایم فکر نکن. چون خیلی از علایم بارداری با پریودی شبیهن

ان شالله باردار بودی ریپلیم کن خوشحال بشم

دخترک و پسرکم تمام دارایی من    
عزیزم تا موعدت نرسیده نباید انتظار مثبت داشته باشی. شاید بعضیا زودتر نشون بده ولی نرمالش اینه که روز ...

مرسی عزیزم 

چشم حتما 

دعام کن 🙏💖

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
عزیزم تا موعدت نرسیده نباید انتظار مثبت داشته باشی. شاید بعضیا زودتر نشون بده ولی نرمالش اینه که روز ...

علائم خودت چی بود عزیزم

تو رو خدا دعام کنید  باردار بودم حتما میام اینجا میگم

عزیزم صبر داشته باش همین که پریود نمیشی خودش نشونس منم با هر کاری دلدرد میشدم،نزدیکیام یادم نیست نامرتب بود.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
من ک علائمی ندارم و فقط چندشب پیش سرگیجه داشتم و دردسینه خفیف دارم

بارداری ؟ 

https://s4.uupload.ir/files/img_20210530_095434_wr9c.jpg

بچه ها من ساعت هفت صبح بی بی چک زدم امروز 

منفی بود 

دوساعت بعدش بیدار شدم اینو دیدم 

پنج دقیقه اول درسته 

باز بزن فردا 

کی موعدت بوده؟

علایم چی داری؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

پنج دقیقه اول درسته  باز بزن فردا  کی موعدت بوده؟ علایم چی داری؟

همون علائمارو دارم درد نوک سینم بیشتر شده 

دور نافم دردش بیشتر شده 

نوک سینه هام احساس میکنم یکم بزرگ شده 

پنجشنبه موئدم بود

همون علائمارو دارم درد نوک سینم بیشتر شده  دور نافم دردش بیشتر شده  نوک سینه هام احساس م ...

انشاللا که هستی 

درد نوک سینه علایم بارداریه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

انشاللا که هستی  درد نوک سینه علایم بارداریه

ممنونم عزیزم التماس دعا