2777
2789

من همشو تایپ کردم اگه هستید بزارم بخونید 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بذار 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

تو این دوسالی که باهمیم یه بار از هم جدا شدیم ۳ ماه ..قرار بود بیان خاستگاری، مامان و باباش اومده بودن تحقیق .بعد تحقیقشون همسایمون که خیلی با مامانم صمیمیه اومد بهمون گفت که کلی تعریف کردم ازتون ...

قبل اونم سره یه داستانایی دعوامون شده بود

بعده تحقیق مامانش اینا بهم پیام داد که مامانمینا چیزای خوبی شنیدن ولی اخلاقامون به هم نمیخوره ..بعد اون غیب شد ..داستان اون دعوامونم تقریبا حل شده بود نمیدونم یهو چش شد ..توی اون تایمی که با هم نبودیم یه بار وویس داد که همسایتون خیلی حرفای بدی راجع به شما به مامانم زده...

من باورم نشد فک کردم بهونشه ..(اخه همسایمون بالافاصله بعد رفتن اونا اومد گفت کلی تعریفتونو کردم ما هم واقعا هیچ بدی به کسی نکردیم )

بعد ۳ ماه که خواست برگرده گفت هر طور شده خونوادمو راضی میکنم تو رو از دست نمیدم..

گذاشتی لایک کن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه دوستی دارم که خیلی باهاش صمیمیم اون اوایل خیلی خوشش نمیومد من با این باشم ..

یه وقتایی خودش میگفت به اون حسودی میکنه

چون خیلی همو دوست داشتیم تقریبا هرروز باهم بودیم ...

دوست پسرم همش بهم میگفت اون دوستتو بیار منم دوستمو بیارم ۴ تایی بریم بیرون ..(من خوشم نمیومد)...بعدش دوستمو توی اینستا فالو کرد و همیشه استوری هاشو ریپلای میکرد البته پیاماشو برام میفرستاد یه وقتایی هم راجع به من باهاش حرف میزد ...تا حدودی ازش مطمئن بودم تا اینکه دوستم خواست بین منو اونو بهم بزنه یعنی منو تحریک میکرد که با دوست پسرم دعوا کنم ...میگفت تموم کن باهاش هی میپرسیدم چیزی بهت گفته؟میخوادت؟قسم میخورد میگفت نه ..دوست پسرمم خیلی گیر میداد که اون بیاد ۴ تایی بریم بیرون به زور میخواست دوستشو واسش اوکی کنه ...

من با حرفای دوستم کلا دو به شک بودم همش بهم میگفت تو خیلی سر تری اون چی داره؟(با اینکه توی شرکتی که کار میکردیم موقعیت شغلی خیلی عالی ای داشت )

تولدم مامانم میخواست سورپرایزم کنه دوست دوست پسرمو و دوستمم بودن ...بعده اینکه دویت پسرم بهم کادو داد دوستم کلا اخماش رفت تو هم هی به مامانم میگفت بریم ؟

بعد دوست مامانمم که دعوت بود بهم گفت حواست هست این دختره خیلی عشوه میاد ؟باهاش قطع رابطه کن ..

من کلا دیگه حساس شدم به دوست پسرم گیر دادم که چرا باهاش گرم میگیری اونم گفت چون دوست توئه به احترام تو ...بعد گیر دادم که باید آنفالوش کنی آنفالو کرد ..

بعد اون که هی بحثمون میشد کات کردیم (همون۳ ماه)

حالا که برگشت وقتی بهش گفتم دوستم میخواست بینمونو بهم بزنه گفت به منم راجع به تو خیلی حرفای بدی زده بود ولی من باور نکردم تو به حرف اون باهام دعوا کردی..

بهش گفته بود که گول ظاهر منو نخوره و من چنتا چنتا دوست پسر دارم....

بعد بهم گفت این آدم سمیه باهاش قطع رابطه کن ولی من نمیتونستم چون مطمئن نبودم

حالا آقا ورداشته با پیج کاریش دوستمو فالو کرده

بهش گفتم چرا فالوش کردی مگه راجع به من بهت بد نگفته بود؟گفت به خاطر لایکام ...

هرچیم باشه به خاطر لایک نباید کسی که اینجوری میگفت بد گفته رو فالو کنه اونم بک نداده بهش ...

الان مطمئن نیستم از حرفاش ..حس میکنم دروغ گفته راجع به دوستم ...چجوری مطمئن بشم ..

نمیخوام رودر رو کنم

گفتی همسایمون اومده گفته خوبیتونو گفتم شک کردم نکنه برعکس گفته

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
گفتی همسایمون اومده گفته خوبیتونو گفتم شک کردم نکنه برعکس گفته

یعنی واقعا بد گفته؟