2777
2789

سلام دوستان من هیچ علامتی مربوط به فیبروم نداشتم توو دوران مجردیم پریودام منظم و خیلی پر انرژی بودم فقط کم کاری تیرویید داشتم ک اونم همیشه زیر نظر دکتر و مصرف قرص نرمال بودسه  ماه بعد ازدواجمم باردار شدم ک توو هفت هفتگی سقط شد سه ماه بعدش دوباره باردار شدم و همیشه ازمایشا و سونوهام به موقع و منظم بودن تا اینکه منتظر زایمان طبیعی بودم ک با یه شب بستری و امپول فشار اصلا نه دردی حس کردم نه دهانه ی رحمم باز شد سزارین اوراژانسی شدم ک متوجه شدم فیبروم جلوی زایمان طبیعی رو گرفته ک همراه با زایمانم فیبروم هم برداشته شد اندازه یه سیب زمینی کوچولو بود وقتی فهمیدم شوکه شدم چون اصلا توو سونوهام نبود خدروشکر بچه م سالمه الان یه سال و نیمه الان سوالم اینه فیبروم چقد احتمال برگشت داره ؟؟

مگه فیبروم جلوی زایمان طبیعی رو میگیره ؟ من دارم بزرگم هست دکتر چیزی نگفته در مورد زایمان 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم فیبرم بعد از جراحی تا دوسال باید به وسیله سونوگرافی کنترل بشه هز 6 ماه یکبار.چون معمولا فیبرم ها برگشت پذیر هستند و رشد میکنند.من خودم سال 92 میومکتومی کردم و برداشتم میوم رو..ولی الانباز دوباره بعد چند سال دراومده ولی کوچیکه.باید تحت نظر پزشک باشی و کنترل کنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فیبروم جلوی زایمان طبیعی رو میگیره ؟ من دارم بزرگم هست دکتر چیزی نگفته در مورد زایمان 

دکترم بم گفت فیبرومت جلوی زایمان طبیعی رو گرفته لابد تاثیر داشته چون امپول فشار ک بم زدن اصلا هیییییچ دردی نداشتم همه خانمایی ک همراهم بودن زایمان میکردن من هیچ دردی نداشتم ، شما زایمان اولتونه؟؟قبلا هم فیبروم داشتین یا بار اوله متوجه ش  شدین؟

عزیزم فیبرم بعد از جراحی تا دوسال باید به وسیله سونوگرافی کنترل بشه هز 6 ماه یکبار.چون معمولا فیبرم ...

میومکتومی یعنی عمل فیبروم مثل سزارین؟؟ یه سال پیش سونو دادم خداروشکر نبود الان دوباره باید چکاپ کنم ، شما بچه دارید؟

میومکتومی یعنی عمل فیبروم مثل سزارین؟؟ یه سال پیش سونو دادم خداروشکر نبود الان دوباره باید چکاپ کنم ...

بله من سزارین شدم.چون بزرگ بود فیبرمم.نه بچه هم ندارم.تازه اون موقع مجرد بودم مه فهمیدم میوم دارم.ولی دکتر گفت حتما سزارین کن تا جاهای دیگه رحمم نگاه کنم چیزی نباشه.که توی سونو یه دونه نشون داده بود ولی توی جراحی 3 تا بود.الان جدیدا دوباره 2تا کوچیک دراوردم.باید برم دکتر پیگیرش باشه

دکترم بم گفت فیبرومت جلوی زایمان طبیعی رو گرفته لابد تاثیر داشته چون امپول فشار ک بم زدن اصلا هییییی ...

آره اولیه از قبل میدونستم فیبروم دارم مثلا یسال پیش اینا فهمیدم ولی تو حاملگی بزرگتر شد فیبرومه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
آره اولیه از قبل میدونستم فیبروم دارم مثلا یسال پیش اینا فهمیدم ولی تو حاملگی بزرگتر شد فیبرومه  ...

بچه اولتونه!؟ الان ک زایمان میکنید جراحی میکنن ، کلا فیبروم خطر داره برا جنین یا نه؟

[QUOTE=192269800]اخی سخته عزیزم ، الان متاهلید ؟؟ چرا توو سونو قابل تشخیص نیس دقیق!؟[/QUOTE

بله متاهلم.توی سونو ممکنه همه فیبرم ها و اونایی که پشت فیبرم های دیگه چسبیده شدن نشون داده نشن.من میتونستیم لاپاراسکپی بشم ولی بنا به تجربه پزشکم سزارین شدم که مشخص شد بله 3تا فیبرم هستش.اگر لاپاراسکپی میکردم مطمئنا همه دیده نمیشدن

لاپاراسکوپی چ جوریه!؟ اقدامی هم کردین برا بارداری!؟

لاپارسکپی جراحی از طریق دوربین هستش که 3تا قسمت شکم سوراخ میشه .بله من 4بار باردار شدم.دوبارشو خودم نخواستم و سقط کردم.دوبار دیگه هم یکبار قلب تشکیل نشد و یکبار هم جنین سندرم داون داشت.داشتن میوم یا فیبرم دلیل بر قوی بودن رحم در باروری هستش.یعنی رحم شما قدرت خودشو برای بزرگ کردن فیبرم میذاره.اگر بتونی بازم باردار بشی شاید قدرت رحمت برای فیبرم کم بشه.دکترم همیشه بهم میگفن بچه بیار تا دیگه فیبرم نیاری

منم همراه سزارینم میومکتومی شدم،واقعا بزرگ بود!!! لعنتیـ...باعث شد کلی خونریزی داشته باشم حین بارداری و متاسفانه بچمم اوایل ی سری مشکلات کلیه براش پیش اومد ک پزشکا میگفتن معلوم نیست علتش.ولی خودم از چشم فیبرومم میبینم😖

بعد اونم ک جواب ازمایشگاه اومد دکتر گفت جای نگرانی نیست و تمووووم شده دیگه.

پریودی هات شدید بودن؟

عزیزم توو مجردی ک معمولی بودم بعد ازدواجم هم نرمال بود اما بعد زایمان یه سال پریود نشدم  سر ی سالگی بچه م پریود شدم بنظر خودم دوسه ماه پیش اره کمی بیشتر بود اما شدتش تا سه روزه  اوله ک تا روزپنجم من پاک میشدم